K. Svoboda 5.
J. Grün 57. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř opět ztratila


Branky


5. K. Svoboda , 57. J. Grün (p.) - 25. J. Smetana , 39. T. Kosmák
0

Asi již poslední postupovou šanci ztratili domácí Litohoř, remízou proti Jakubovu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Domácí nastoupili k utkání s odhodláním odčinit tři předchozí prohry v radě a před pěknou diváckou kulisou (utkání sledovalo 110 diváků) se ujali vedení už ve 4 minutě, kdy se Svoboda Kamil zahrával nepřímý kop a našel centrem Karla Svobodu, který se hlavou nemýlil 1:0. Poté hosté zahrávali tu samou situaci, ale Smetana mířil těsně vedle. V 8. minutě hosté měli tutovku, ale Dvořák vyrazil míč na rohový kop. Domácí mohl v 23. minutě poslat do dvoubrankového vedení Dolanský, ale hlavou ve vyložené šanci trefil pouze hostujícího brankáře Klímu. Vzápětí nato kopali hosté přímý kop a Smetana se tentokrát nemýlil a srovnal na 1:1. Ve 38. minutě hosté po pěkné individuální akci zvýšili na 1:2. Domácí mohli v 42. minutě srovnat Grünem, ale ten z voleje těsně minul hostující branku. Poločas tak vyzněl lépe pro hosty 1:2.

Domácí dokázali pouze vyrovnat

V 56. minutě byl ve vápně faulován Grün a sám pokutový kop proměnil 2:2. V rozmezí od 68. minuty až do 74. minuty měli hosté tři vyložené tutovky, které nedokázali proměnit. Na to odpověděl domácí tým tutovkou Grün, ale Kouba hosty podržel, a tak utkání skončilo dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent: Obě mužstva neproměnili některé vyložené šance, a tak utkání skončilo zaslouženou remízou.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - P. Obrdlík [-] , R. Szabó [-] , L. Dolanský [-] - K. Svoboda [-] , D. Šibor [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] - D. Bouda [-] , M. Ferdan [-] , J. Grün [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - T. Vrbka [-] (50. J. Vrbka [-] ) , J. Dostál [-] , M. Chalupa [-] (46. L. Branč [-] ) , M. Dunkler [-] , J. Smetana [-] - M. Dunkler [-] , J. Novák [-] , R. Jelínek [-] - P. Matušína [-] (26. M. Muzikant [-] ) , T. Kosmák [-] -

ŽK: 36. K. Svoboda , 60. L. Dolanský , 79. P. Obrdlík - 65. R. Jelínek , 71. T. Kosmák , 89. M. Muzikant . ČK: 83. J. Vrbka .
Hráči zápasu: J. Smetana .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KOVÁŘ Zdeněk, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.