0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč potřetí na jaře remizoval, penalty mu nevyšly


Branky


0

Bezděkov po bezbrankové remíze urval na hřišti Baníku první jarní body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj o páté místo

Na hřiště nováčka z Ohníče dorazil Bezděkov. Těžko hledat před úvodním hvizdem favorita, oba celky jsou na tom v tabulce velmi podobně. Bylo jasné, že kdo vyhraje, půjde na páté místo. Na podzim se radoval Bezděkov, když doma vyhrál 3:1.

 

V prvním poločase jinak vyrovnaného utkání byl lepší Bezděkov. Celkově se hrál spíše bojovný, ovšem velmi slušný fotbal. A jelikož Bezděkov své šance zahodil a dobrou střelu Petra Žemby vyrazil mimo branku Michael Barcal, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Síly pomalu docházely

Po změně stran Ohníč ještě více vyrovnal hru, jinak se pokračovalo podle stejného scénáře. O chlup lepší byl Bezděkov, ovšem v koncovce se mu prostě nedařilo. Na domácí straně měl obrovskou možnost Dominik Čermák, který uháněl sám na Balcara. S brankářem ale přestřeil i samotnou branku.

 

Neprosadili se ani nejlepší střelci svých týmů - na straně Ohníče právě Dominik Čermák (7 branek), na straně hostů Matěj Hlavsa (6 branek). Celý duel tak po 90 minutách branku nepřinesl, o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Ohníč penalty ztratil

Domácí Baník už na jaře dvakrát kopal penalty. A dvakrát zvítězil. Do třetice se mu to ale nepovedlo, v pokutových kopech měl větší štěstí Bezděkov. Za domácí neproměnili David Císař a Přemysl Popp.

 

Oba týmy se tak v tabulce srovnaly na 25 bodech. Bezděkov, mající lepší skóre, je šestý. V dalším kole doma hostí přeposlední Unčín. Ohníč, který je sedmý, se představí na hřišti Sokola Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Vyrovnané utkání, kde byli hosté přeci jen o kousek fotbalovější. Zápas moc krásy nepobral, postupem času bylo jasné, že oběma docházejí síly. Kdyby někdo dal gól, byl by určitě vítězný."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Upřímně, úroveň utkání nebyla nic moc. Měli jsme asi více šancí, jinak to bylo remízové utkání. Celkově to ale bylo bez šťávy, takhle se o body nebojuje. Je ale pravda, že se hrálo opravdu hodně slušně. Na penalty jsme nakonec byli šťastnější."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - F. Macháček [-] (63. D. Císař [-] ) , P. Popp [-] , P. Žemba [-] , M. Daněk [-] - V. Čechák [-] (74. M. Skořepa [-] ) , D. Čermák [-] , T. Zoubek [-] (89. M. Lázslo [-] ) , M. Mašata [-] - P. Homolka [-] , F. Čechák [-] (72. E. Pálka [-] )

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - M. Poláček [-] , T. Flodr [-] , O. Čaněk [-] , J. Hlavsa [-] , J. Řezníček [-] , J. Svoboda [-] , O. Čížek [-] , L. Pištora [-] , M. Hlavsa [-] (58. J. Gipfl [-] ) , R. Jirásek [-]

ŽK: 65. D. Čermák - 64. O. Čaněk .
Hráči zápasu: M. Daněk , P. Homolka - J. Řezníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - TROJAN Michal, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.