3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice prohrály a ještě ztratily Šulce


Branky


0

Roli favorita zápasu dokázali potvrdit fotbalisté DBSK. Ti dali základ úspěchu před poločasem zásluhou Koštíře a výhru pečetili slepenými góly čtvrt hodiny před koncem. Hosté naopak ztratili Šulce vyloučeného za protesty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácí proměňují v gól až chvíli před půlí

Jasného favorita měl tento zápas ve fotbalistech DBSK. Ti šli do boje posíleni výhrou v Lužci nad Vltavou, Tišičtí naopak museli skousnout šest branek ve své síti od Mělníka. Podle předpokladů se jako první do útoku vrhli domácí, střela T. Šolce z 1. minuty ale mířila nad. O pár minut později už musel zasahovat hostující brankář Polman, který zneškodnil Koštířův pokus. V 15. minutě se poprvé ke slovu dostali i hosté, střela po rohovém kopu ale branku netrefila. Další útoky tak měli na svědomí opět domácí, Koštíře ale opět vychytal brankář a Tomíček netrefil zařízení. Po hlavičce Nováka ze 36. minuty, která mířila pouze nad branku, se už zdálo, že v první půli gól nepadne, opak byl ale pravdou. V 40. minutě k sólu nasadil Koštíř, obešel všechny včetně brankáře a zamířil do prázdné brány. 1:0.

 

 

V nervózním poločase Bousov navyšuje vedení

Také druhý poločas začali svými šancemi fotbalisté Dolního Bousova, střela Klíma ani další šance Vynikala ale gólem neskončily. Hra v úvodu druhé půle byla spíše bojovná a další šance se nerodily snadno. Sudí Cílek naopak musel nejednou sáhnout pro žlutou kartu, aby zchladil emoce hráčů na obou stranách hřiště. Hru tak rozhýbal až střídající Merva, který se v 70. minutě uvolnil na pravé straně, nenahrál ale přesně. V 72. minutě už domácí své vedení pojistili, když poslal prudkou přihrávku do pokutového území Koštíř a našel neomylně hlavu Klímy, který zvýšil. 2:0. O minutu později už bylo definitivně rozhodnuto, když se Merva důrazně se probil do brankového území, přehodil gólmana hostí a míč dotlačil do sítě. 3:0. Závěrečnou šanci zápasu domácí nevyužili, to je ale po vysoké výhře mrzet nemusí.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Premiéru v domácím prostředí v jarní části obstaral souboj proti nováčkovi soutěže, houževnatému týmu z Tišic. Hned od úvodu utkání jsme se snažili hrát aktivně a hned v 1. minutě jsme si vypracovali šanci, gól jsme ale vstřelili až těsně před poločasem. Po změně stran soupeř přitvrdil a hra byla vyhecovaná a nervózní. Výborně se po svém nástupu prezentoval Merva, který byl odměněn gólem.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] , P. Kubeček [-] , M. Kalinka [-] , M. Novák [-] - M. Koštíř [-] (76. J. Šolc [-] ) , T. Šolc [-] , J. Kasal [-] (85. A. Pavliš [-] ) , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (55. M. Merva [-] ) - O. Klíma [-] (73. R. Bartoň [-] ) -

TJ Sokol Tišice
K. Polman [-] - T. Brzoň [-] - D. Fabián [-] (46. M. Vostřel [-] ) , J. Šmajda [-] , J. Dokoupil [-] , P. Lauda [-] , J. Šulc [-] - J. Toman [-] (46. P. Driml [-] ) - T. Prejzek [-] (32. Š. Karlík [-] ) , M. Novák [-] , J. Pajkrt [-]

ŽK: 58. M. Novák , 63. T. Šolc , 75. M. Koštíř - 12. M. Novák , 53. M. Vostřel , 57. J. Šulc , 57. T. Brzoň , 90. J. Dokoupil . ČK: 82. J. Šulc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cílek Martin - VOKOUN Daniel, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.