0:2
(0:1)
5. F. Bartoš
86. J. Rogovik (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírově jednoznačné utkání nemělo jednoznačný průběh


Branky


5. F. Bartoš , 86. J. Rogovik (p.)
0

Ačkoliv Rosice prakticky celý zápas vedly, nemohly si být jisté třemi body až do závěrečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup hostujících borců

Rychlý nástup hostí dělal domácí obraně problémy a již v 6. minutě se prosadil hostující Filip Bartoš, pro něhož to byl již druhý gól v jarní části sezóny. O pár minut později nedokázal Marek Bartoš prostřelit domácího brankáře Honzu Baláše. A když se ještě před přestávkou na druhé straně proti střele Pekárka vyznamenal hostující brankář Vlček, šlo se do kabin za stavu 0:1.

Hosté si hlídali vedení

Ačkoliv domácím nelze upřít snaha, hostující obrana fungovala opravdu kompaktně. Za větrného počasí sledovalo 65 diváků vedoucí tým tabulky, jak si hlídá vedení. Skvěle chytal domácí brankář Baláš, jenž nejprve zhatil snahu Marka Bartoše, aby následně zlikvidoval tutovku hostujícího Hovorky. V 75. minutě navíc viděl červenou kartu domácí Pekárek. V minutě 86. pojistku Rosic přidal z penalty Jevgenij Rogovik. Penalta se pískala po faulu na střídajícího Petra Zelinku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Jaromír Krpata (asistent trenéra): Domácí začali bez 6 hráčů základní sestavy, celý tým bojoval a snažil se o dobrý výsledek, bohužel od 6.minuty hosté vedli, když jsme my naší gólovku neproměnili a v 65.minutě dostali zbytečnou červenou, tak bylo po zápase, hosté ještě z penalty zvýšili a zaslouženě vyhráli. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost a vyzdvihnout Baláže.




Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - M. Pekárek [-] , V. Melc [-] , V. Žatecký [-] , R. Shejbal [-] , L. Johanides [-] , J. Dušek [-] (67. J. Roček [-] ) , O. Mikuláš [-] , Š. Svoboda [-] , L. Bartl [-] , L. Mládek [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem
M. Vlček [-] - J. Růžička [-] , D. Rousek [-] , P. Prokůpek [-] , J. Pešek [-] - D. Hovorka [-] (64. P. Zelinka [-] ) , J. Rogovik [-] , J. Růžička [-] , J. Lejsek [-] (81. F. Vratišovský [-] ) - F. Bartoš [-] (89. O. Pipek [-] ) , M. Bartoš [-] (89. R. Pavliš [-] ) -

ŽK: 75. O. Mikuláš - 51. J. Růžička . ČK: 75. M. Pekárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kopecký Martin - VÁVRA Petr, MORÁVEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.