3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice smázly Chmelaře


Branky


0

Kolešovice - V rámci 24. kola rakovnického OP zajížděly Mutějovice na hřiště Kolešovic. Týmy spolu sousedí v tabulce, ale rozdíl mezi nimi je 11 bodů. Kolešovice zahrály dobrý zápas a na domácím hřišti uhrály vítězství s čistým kontem vzadu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení

Hostující celek přijel s okleštěným týmem, kdy byl na lavici připraven do hry jen jeden hráč. První poločas nabídl vyrovnanou hru, ale prvním, kdo se dočkali branky, byli domácí. Ve 20' se ocitl v dobré příležitosti Polánek, který ji zužitkoval a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Do konce poločasu si Kolešovice své vedení pohlídaly a šly tak do kabin s jednogólovým náskokem.

Bleskový gól

Vstup do druhého poločasu dopadl pro Chmelaře asi nejhůře, jak jen mohl. Uběhlo pár vteřin a Kolešovice nakoply balón za hostující defenzivu, u kterého byl nejdříve Aksamit, který míč stihl včas odkopnout. Ten ale letěl na půlící kruh na osamoceného Praise, který ho s přehledem z dálky poslal do prázdné branky - 2:0.

 

V 52' byl ve vápně Kolešovic k vidění souboj tělo na tělo, který byl dle pomezního sudího, který viděl situaci nejlépe, na hranici pravidel, a tak si i za nesouhlasu hostujících hráčů pokračovalo dále ve hře. V 66' měly Kolešovice příležitost přímého kopu ze slibné vzdálenosti. K míči se postavil Zuska a jeho střelu Aksamit trochu se štěstím hokejovýmí betony vyrazil na rohový kop, ze kterého nic nebylo.

 

Běžela 74' a hlavní rozhodči tasil ze své kapsičky červenou kartu pro Sajnera za projevený nesouhlas s výroky sudího. V 82' přidal uklidňující gól domácích Roubík a stanovil tak konečné skóre zápasu - 3:0.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Hořejší [-] (56. P. Barthel [-] ) , M. Houška [-] , M. Štícha [-] , D. Polánek [-] , P. Roubík [-] , T. Prais [-] (84. J. Kovář [-] ) , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , P. Matějovský [-] , P. Jankura [-]

TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - L. Koláček [-] (50. L. Kapoun [-] ) , M. Staněk [-] , R. Sattler [-] , P. Sajner [-] , T. Roubík [-] , J. Melč [-] , J. Grill [-] , T. Čuda [-] , M. Bradáč [-] , J. Borský [-]

ŽK: 16. P. Roubík , 58. M. Houška - 13. P. Sajner , 62. J. Melč . ČK: 74. P. Sajner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sedláček Petr - POLÍVKA Zdeněk, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.