Přestřelka jako hrom! Čistá přestřílela Branov šesti góly


Branky


0

Když jsme před sezonou psali, že Čistá má jeden z nejlepších útoku v soutěži, ale zároveň jednu z nejhorších obran, tak nás nenapadlo, že se hned v druhém jarním kole dočkáme naplnění statistik. Čistá chtěla přivést body z Branova, protože minule utrpěla domácí debakl 1:7 s Lubnou. Branov naopak pro změnu přestřílel prekvapivě 4:3 Pustověty na jejich půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ČTYŘI BRANKY V PRVNÍ PŮLI BYLY JEN ROZJEZDEM

Utkání začalo o ostra a hned po 4' padla první branka, kdy se prosadil hostující Bedenk - 0:1. Branovští ale vyrovnali hru a ve 25' se dočkali zaslouženého vyrovnání zásluhou Krátkého - 1:1. Aby toho nebylo málo, tak hned o tři minuty později strhnul vedení na stranu domácích Choc - 2:1. Hrál se velmi zajímavý fotbal, a když ve 40' vyrovnal hostující Ouřada, tak málokoho napadlo, že brankový trend z první půle bude v druhé ještě navýšen - 2:2.

NAKONEC PADLO DESET BRANEK V ZÁPASE

Čistá do druhé půle nastoupila ve stylu konce první. To sklidilo ovoce hned po osmi minutách druhé půle, kdy se nekompromisně prosadil Kašpar - 2:3. Domácí byli zjevně zaskočeni a jejich smutek a naopak euforii hostů umocnil o pět minut později znovu Kašpar - 2:4. Branovu se podařilo v 66' zkorigovat skóre Krátkým a utkání nabízelo novou zápletku - 3:4. Následovala pasáž, kdy se hrálo mezi vápny a žádný z týmů nechtěl udělat fatální chybu, která by vedla k navýšení, či vyrovnání skóre. V 78' se to ale domácím povedlo a branovská aréna tleskala nadšením. Míč znovu měl na kopačce Krátký a nekompromisně zkompletoval hattrick - 4:4. Nebylo to vše. Hosté pokračovali v trendu druhé půle. Nejprve se dvakrát prosadili hosté, pak dvakrát domácí a poslední slovo si vzali hosté, kteří se znovu prosadili dvakrát. V 80' vítěznou branku vstřelil Bedenk - 4:5. Famózní střelecké hody ukončil v 88' Kašpar, který zkompletoval hattrick - 4:6. 



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, ŠIPOŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.