4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná po skvělém výkonu porazila Pavlíkov


Branky


0

Lubná - Zápas sousedních týmů v tabulce nabídlo 13. kolo III. třídy. Domácí Lubná nastoupila k zápasu s Pavlíkovem, se kterým sdílela 4. - 5. místo v tabulce s 22 body na kontě. Oba týmy měly k zápasu dobrou motivaci – domácí Lubná chtěla navázat na vydařený zápas v Čisté a hostující Pavlíkov by rád bral body po remízovém trápení. Lubná předvedla výborný výkon a zaslouženě zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Baníku

Lubná nastoupila do zápasu, jak je již zvykem, velmi aktivně a snažila se napadat rozehrávku hostí již na jejich polovině hřiště. To se od začátku zápasu dařilo a míč tak končil při většině pokusů o rozehru na kopačkách domácích. Skóre otevřel již v 7' domácí kanonýr Trejbal, který po zachycené rozehrávce a rychlé kombinaci přes střed hřiště neomylně vsítil – 1:0.

 

Pavlíkov se s rozehrávkou nadále trápil a zkoušel rozehru dlouhými nákopy na útočníky. Domácí obrana ale fungovala výborně a vyhrávala většinu hlavičkových soubojů. Druhý gól přidal ve 14' domácí Varyš, ke kterému se dostal míč právě po odehrané hlavičce z obranných řad. Překonat Melče již pro něj nebyl problém – 2:0. Zbytek prvního poločasu se dohrával poklidně, kdy domácí kontrolovali hru. Rychlým brejkem hostů ještě zahrozil Gebhart, ale skórovat se mu nepodařilo.

Krátký výpadek na výsledku nic nezměnil

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté opět aktivněji a s větší chutí ke hře. Po rychlé narážečce z jednoho doteku uklidil míč do branky již v 51' Henzély a pojistil tak stav na pohodlné vedení – 3:0. Domácí Lubnou v závěru poločasu náskok trochu ukolébal a na zhruba 15 minut převzali aktivitu hosté. Jejich kombinace vyústila opět v brejk Gebharta, který obešel chybujícího Bělohradského a lobem na odkrytou branku trefil pouze břevno, ke korekci skóre tedy nedošlo.

 

Konečný výsledek zařídil v 81' opět Varyš, který překonal Melče z téměř neřešitelné situace z velkého úhlu - 4:0. Lubná byla po celou dobu zápasu aktivnějším týmem, což se líbilo i fanouškům, kterých dorazila necelá stovka a zaslouženě bere všechny body z důležitého zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Dnes musím své svěřence pochválit, protože hráli přesně to, co po nich chci a chceme hrát. Tedy fotbal v pohybu, zodpovědně zezadu, ale zároveň aktivně dopředu s využíváním křídelních prostorů a častější střelbou ze střední vzdálenosti. Dali jsme krásné góly a kluci nechali na hřišti všechno, což u některých vyústilo ke konci zápasu až v křeče, kdy dohrávali se sebezapřením, ale to by mělo být samozřejmostí v každém zápase i v těchto nižších soutěžích. Každopádně úvod jara se nám vydařil a určitě chceme potrápit mužstva před námi aspirující na boj o postup do vyšší soutěže."




Sestavy


TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - D. Vorel [-] , L. Brabec [-] , R. Sedlák [-] , L. Klik [-] - D. Varyš [-] , P. Volf [-] , D. Vopat [-] (81. D. Ondruš [-] ) , R. Henzély [-] (70. M. Pokorný [-] ) - A. Trejbal [-] , J. Šesták [-] (68. J. Šesták [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - T. Gebhart [-] , K. Novák [-] (46. L. Gebhart [-] ) , M. Škrlant [-] , M. Brož [-] , P. Pánek [-] (22. N. Grech [-] ) , K. Zikmund [-] , J. Koc [-] (7. D. Linhart [-] ) , A. Bureš [-] , T. Jirásek [-] , L. Kříž [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Špidra Marek - VODRÁŽKA Tomáš, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.