J. Knap 2.
R. Truksa 53. (p.)
J. Škranc 77.
3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel sokolů aneb prohra Pustovět se Sýkořicí


Branky


2. J. Knap , 53. R. Truksa (p.) , 77. J. Škranc - 10. J. Šulc , 26. P. Linc , 32. P. Richter , 67. J. Mutinský
0

Pustověty - Zápas, ve kterém padlo celkem 7 branek, kopala se penalta a příchozí diváci byli svědky červené karty. To vše bylo k vidění na hřišti Pustovět, které přes třetí jarní prohru okupují nadále předposlední místo tabulky. Naopak hosté mají díky výhře blízko ke klidnému středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a hned ve 2' viděli diváci úvodní branku zápasu, kterou vsítil po krásné střele z vápna Knap - 1:0. Na další branku se nemuselo dlouho čekat. V 10' zahrávala Sýkořice rohový kop, který se snesl na osamoceného hráče na zadní tyči, kterého nejprve vychytal skvělým reflexem Beneš, ale následnou dorážku Šulce už nedokázala domácí obrana zablokovat - 1:1.

 

Aktivita domácího celku upadala a do hry se dostávali více hosté. Ve 26' přišel centr do vápna domácích, kde obránce nedokázal ubránit Lince, který uklidil míč k tyči - 1:2. Netrvalo dlouho a Sýkořice udeřila potřetí. Ve 32' se hráči Pustovět neměli k odkopnutí míče na vápně, kterého se nakonec ujal Richter, který nadvakrát překonal Beneše - 1:3.

Boj až do konce

Do druhé půle vykročili aktivněji domácí a jejich snaha vyústila v 53' po nedovoleném zákroku ve vápně. Výrok rozhodčího se hostům vůbec nelíbil a také to dali najevo. Výsledkem protestů byla červená karta pro Vančuru. Pokutového kopu se ujal kanonýr Truksa a nemýlil se - 2:3.

 

Kdo čekal vyrovnání domácích, tak byl na omylu. V 67' se dostal balon na vápně k Mutinskému a ten jej uklidil k tyči - 2:4. V 77' se Pustověty dočkaly branky po trestném kopu, který vypadl Růžičkovi z koše a dobíhající Škranc doklepl balon do sítě - 3:4. Konečnou šanci na vyrovnávní měl domácí Knap, ale Růžička napravil své zaváhání a Knapa vychytal.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Kovacz [-] , J. Langmajer [-] (18. A. Bičovský [-] ) , D. Šnobl [-] (46. L. Bureš [-] ) , V. Bičovský [-] (71. J. Škranc [-] ) , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Richter [-] (56. Z. Klíč [-] ) , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] (46. P. Brabec [-] ) , M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] (83. J. Slabý [-] ) , D. Peteřík [-] , L. Karas [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , M. Šnobl [-]

ŽK: 90. L. Bureš . ČK: 54. M. Vančura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - GEBHART Jiří (N), LINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.