1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rynholec potvrdil roli favorita a z Čisté odváží 3 body


Branky


0

Čistá - Vedoucí celek z Rynholce zavítal na hřiště Čisté, která byla v minulém utkání gólově při chuti. Tento zápas ale nabídl jiný scénář. Čistá dokázala vstřelit jen jednu branku, která na body nestačila. Rynholec nasázel domácím tři branky a odvezl si vítězství, které znamená už 6 bodů náskoku na druhé Slabce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zajistil kanonýr Beran

Od začátku bylo vidět hodně nepřesností z obou stran, ale Rynholec měl od prvních minut jasně navrh. Žádnou gólovou šanci si oba celky nevytvořily. Gólově se prosadil až ke konci poločasu po individuální akci kanonýr Baníku Beran - 0:1. Pro tohoto hráče to byl už po 14. kolech 23. gól v sezoně. Do konce poločasu mohl ještě zvýšit vedení Rynholce Rajgl, ale z malého vápna přestřeli.

Favorit nezaváhal

Od začátku druhé půle měli hosté jasnou převahu. Svého soupeře přehrávali ve všech směrech a k ničemu ho nepustili. V 53' navíc z výtečně zahraného přímého kopu zvýšil vedení Rynholce Matějka - 0:2.

 

Dlouho to vypadalo na poklidný konec zápasu, ale přeci jen se Čistá odhodlala k útoku a dokázala ještě v 79' zdramatizovat zápas, kdy se trefil po centru z pravé strany krásným volejem Kašpar - 1:2. Poslední slovo ale opět patřilo Rynholci, kdy se z pozice levého beka po samostatném úniku trefil Měsíček a určil tak konečné skore zápasu - 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rynholec
Vojtěch Petrus: „Utkání v Čisté začalo v duchu nakopávaných balónů a celková hra byla dost utahaná, postupně jsme se začali dostávat do hry a přebírat kontrolu nad balónem. Do poločasu jsme vstřelili jednu branku a v druhém poločase jsme soupeře přehrávali převážně na jeho půlce, až na jeden break a životní gól po centru z pravé strany, kdy vsítil Kašpar. Krom toho se nic zásadního nedělo a utkání jsme dovedli ke zdárnému konci a výsledku 1:3.“



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Ouřada [-] , R. Stárek [-] , M. Fidler [-] , P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , P. Souček [-] , M. Plincner [-] , P. Kašpar [-] , M. Jopa [-] (61. J. Ládek [-] ) , R. Votroubek [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - F. Milfait [-] , T. Kropík [-] (83. J. Havlík [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Kougl [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] (63. P. Fonod [-] ) , M. Beran [-] , D. Rajgl [-] , V. Petrus [-]

ŽK: 80. P. Kašpar - 13. M. Kedroň , 27. P. Havlík , 55. F. Milfait , 84. V. Petrus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - GEBOUSKÝ František (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.