Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králička s Hanzlem řídili demolici Srbče


Branky


0

Chrášťany - Postavení týmů v tabulce před zápasem jasně favorizovalo domácí tým. Veškeré naděje hostů na podobné překvapení, které se povedlo třeba v prvním jarním kole v Roztokách, byly brzy utnuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo již po první půli

Od počátku zápasu byli jasně aktivnější domácí, kteří také svoji aktivitu dokázali náležitě střelecky využít. Domácí Petr Králička sice nepatří k nejrychlejším hráčům, ale jeho levá noha je klenot, který si Chrášťany musí pořádně hýčkat. Právě Králička v 10' otevřel brankový účet zápasu - 1:0. O pět minut později skóre navýšil výborně hrající Hanzl - 2:0. Králičky bylo plné hřiště a po polovině hry svůj dobrý výkon stvrdil další brankou - 3:0. Střelecký krok Srbeč nedokázala s domácími držet. Ale Hanzl dokázal držet střelecký krok s Králičkou a přidal také svoji druhou branku v utkání v 42' - 4:0.

Utkání se dohrálo v klidném tempu

Poločasový výsledek se na kvalitě utkání podepsal. Domácí měli stejně stálou chuť, ale chybělo takové nasazení jako v první půli. Potrestáni za lehkovážnost byli v 57', kdy se hosty pokusil nabudit Svítek - 4:1. Naděje hostů na zvrat v zápase utnul Burian, který zakončil akci svého týmu - 5:1. Pět minut před koncem svůj velmi dobrý výkon korunoval Petr Králička - 6:1. Pro Králičku tato branka znamenala hattrick a samotný hráč ukázal Chráštańům, že je skutečným jejich klenotem.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Procházka [-] , V. Erben [-] , P. Králička [-] , J. Hlušička [-] (67. L. Rédl [-] ) , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , M. Burian [-] , R. Kozák [-]

TJ Sokol Srbeč
P. Trachta [-] - K. Kratina [-] , J. Brož [-] , M. Mišik [-] , M. Svítek [-] , P. Smrž [-] (60. M. Suchý [-] ) , M. Cífka [-] , J. Lukašovský [-] (25. J. Vitner [-] ) , M. Kratina [-] , M. Kratina [-] (31. M. Hamáček [-] ) , J. Klouda [-]

ŽK: 56. V. Erben - 29. J. Klouda , 69. J. Brož .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - VODRÁŽKA Tomáš, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.