Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice o svém vítězství rozhodla během první půle


Branky


0

Sýkořice - Čistou čekal na okresní poměry daleký výjezd. Ke svému dalšímu zápasu zavítala až do Čisté. Té se ale dlouhý výjezd nepovedl a tři body zůstaly zaslouženě v domácí aréně ležící nad údolím řeky Berounky. Hattrickem se blýskl domácí Petr Kovařík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick během 14 minut

Hosté přijeli oslabeni o své tradiční hráče - Jiřího Votroubka, Pavla Bedenka či Petra Kašpara. Tyto absence se na výkonu hostů podepsali. Čistá vzdorovala až do 27', kdy svůj střelecký koncert zahájil Petr Kovařík - 1:0. Následující minuty patřili tomuto borci, který tři minuty po první trefě přidal druhou branku - 2:0. Aby toho nebylo málo, tak ve 41' korunoval Kovařík skvělý střelecký výkon - 3:0. Čistá v oslabené sestavě nezvládla ubránit tohoto nebezpečného borce, který se do sestavy vrátil po jednozápasové odmlce.

Domácí si vítězství pohlídali

Začátek druhého poločasu nabídl opatrnou hru. Oba dva týmy hráli velmi slušně, o čemž svědčí jen jedna udělěná žlutá karta v celém zápase. V 57' se domácí Sokolové dostali do již čtyřbrankového náskoku, když se prosadil třicetiletý Linc - 4:0. V závěru zápasu jasnou výhru domácího týmu korigoval Plincner - 4:1. Zajímavostí utkání je věkový rozdíl nejmladšího a nejstaršího hráče utkání. Nejmladším aktérem byl patnáctiletý Aleš Votroubek, zatímco nejstaršímu aktérovi - hostující brankáři Kratochvílovi je 50 let. Věkový rozdíl tedy je neuvěřitelných 35 let! 



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Kovařík [-] , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] (58. J. Slabý [-] ) , J. Mutinský [-] (67. L. Karas [-] ) , Z. Klíč [-] , D. Peteřík [-] (46. J. Lauber [-] ) , M. Linc [-] , J. Šulc [-] (40. J. Jirátko [-] ) , L. Voráček [-] (70. F. Krejčík [-] ) , M. Šnobl [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Ouřada [-] , R. Stárek [-] , M. Fidler [-] , A. Votroubek [-] , J. Švarc [-] , P. Souček [-] , M. Plincner [-] , J. Kopta [-] , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 79. P. Souček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUČERA Jiří - POLÍVKA Zdeněk, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.