Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholečtí darovali vítězství do nebes "Kukymu"


Branky


1. F. Milfait , 8. F. Milfait , 20. M. Kedroň (p.) , 43. L. Dadák , 57. M. Wittmayer , 70. M. Beran , 82. T. Kropík
0

Rynholec - Domácí v roli favorita přivítali na svém hřišti Pavlíkov, který ještě na jaře neskóroval. Hosté nedokázali zachytit bleskurychlý nástup Baníku a po necelé minutě prohrávali. Rynholečtí si zápas pohlídali a soupeře k ničemu nepustili. Ba dokonce ani ke vstřelené brance, takže se šňůra hostů protáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek jako z pohádky

V úvodu utkání uctili všichni hráči i diváci "symbolickou minutou ticha" památku tragicky zemřelého bývalého brankáře Baníku Rynholec Radka Lukáče přezdívaného "Kuky".

 

Na úvodní branku zápasu čekali diváci necelou minutu. Aktivní nástup domácích hosté nezachytili a po centru Wittmayera neuhlídali Milfaita, který otevřel brankový účet zápasu - 1:0. Pavlíkovští se nestihli ani rozkoukat a inkasovali v 8' podruhé a opět to byl Milfait - 2:0.

 

Na fotbalistech Baníku byla vidět týmová pohoda. Ovládali hru, soupeře k ničemu nepustili a ve 20' udeřili potřetí. Z pokutového kopu skóre navýšil Kedroň - 3:0. Tlak pokračoval, hosté odolávali, ale gólu do šatny se nevyhnuly. Ve 43' se dostal k dorážce Dadák a stanovil tak konečné poločasové skóre - 4:0.

Stejný obraz hry

Druhý poločas byl ve stejném znění. Aktivita domácích převyšovala obrannou snahu hostů, kteří odolávali necelou čtvrthodinu druhého poločasu a inkasovali popáté, když byl Melč krátký na tvrdou přízemní střelu Wittmayera - 5:0. Po této brance bylo na straně Pavlíkova vidět zklamání a cíl utkání už jen dohrát.

 

Pátá odbila a následovala šestá. V 70' na sebe nechal upozornit domácí kanonýr Beran, který se prezentoval krásnou hlavičkou - 6:0. Aby toho nebylo málo, tak se v 82' prosadil střídající Kropík, jehož gólu přecházela pěkná akce Milfaita - 7:0.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Dadák [-] , M. Wittmayer [-] (70. T. Kropík [-] ) , F. Milfait [-] , M. Kedroň [-] , J. Kougl [-] (75. D. Hrbek [-] ) , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] (60. T. Stránský [-] ) , M. Beran [-] , V. Petrus [-] (56. P. Fonod [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - M. Škrlant [-] , J. Koc [-] , O. Gebhart [-] (58. M. Gebhart [-] ) , V. Mašek [-] , T. Gebhart [-] , L. Konopásek [-] , M. Brož [-] , K. Zikmund [-] (26. T. Hink [-] ) , A. Bureš [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 11. M. Wittmayer - 20. A. Bureš , 67. M. Gebhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - ŠPIDRA Marek, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.