Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Branově


Branky


0

Branov - Zápas předposledního s posledním nabídlo 17. kolo III. třídy. Kdo čekal nudný zápas bez gólů byl na velkém omylu. V zápase padlo dvanáct branek a tři pody zůstaly na domácí půde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:2 poprvé

Kdo přišel na tento zápas, opravdu nelitoval. K fotbalu patří góly a těch padlo v tomto zápase více než dost. První branka padla již po dvou minutách, kdy přestřelku započal Krátký - 1:0. V 8' byl stav vyrovnaný zásluhou Smrže - 1:1. Po vyrovnávacím góle přišla gólová pauza, kterou přerušil ve 32' Molo - 2:1.

 

Poslední pětiminutovka přinesla tři branky! Ve 40' přidal svou druhou branku Krátký a navýšil tak vedení domácích - 3:1. Tři minuty po něm snížil Cífka - 3:2. Minutu poté uzavřel gólový účet prvého dějství Košina - 4:2.

4:2 podruhé

Úvod do druhé půle vyšel lépe hostům, když se ve 48' prosadil Svítek - 4:3. Hosté viděli naději na bodový zisk a hnali se za vyrovnáním. To také přišlo v 63', kdy Svítek překonal Dubského svou druhou brankou v zápase - 4:4.

 

Uběhlo šest minut a stav se měnil hned dvakrát! Napřed strhnul vedení na domácí stranu Kopejtko a hned po něm překonal brankáře Hamáčka Molo - 6:4. V závěru utkání udeřil nejprve v 77' Krátký, čímž dokonal svůj hattrick a krátce před koncem přidal i svou čtvrtou branku, která byla zároveň tou poslední - 8:4.

 

Srbeč zůstává nadále osamocena na dně tabulky a po tomto gólovém přídělu je zase o něco blíže k hranici sté inkasované branky.



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - R. Košina [-] , V. Vilím [-] , T. Krátký [-] , M. Štiller [-] (27. R. Duba [-] ) , P. Suchan [-] , M. Hlaváček [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] (81. O. Karička [-] ) , R. Choc [-] , K. Molo [-]

TJ Sokol Srbeč
M. Hamáček [-] - M. Mišik [-] (79. J. Lukašovský [-] ) , M. Kratina [-] , J. Vitner [-] (54. M. Suchý [-] ) , M. Svítek [-] , P. Smrž [-] , M. Cífka [-] , J. Brož [-] , M. Sova [-] , K. Kratina [-] , J. Klouda [-] (75. T. Sova [-] )

ŽK: 14. P. Suchan - 63. P. Smrž , 71. M. Cífka , 87. M. Kratina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - KOZÁK Lubomír, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.