2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branov uhrál remízu v Chrášťanech


Branky


0

Chrášťany - Domácí hrající střed tabulky přivítali na svém hřišti soupeře z Branova, jehož hráči se nacházejí ve spodní části tabulky. Favoritem byli domácí, ale hosté jim nedali nic zadarmo a dovedli zápas až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

K nedělnímu utkání v Chrášťanech měli Branovští k dispozici pouze dva střídající hráče, kdežto lavice domácího celku byla doslova přeplněna. Přítomné obecenstvo si muselo počkat na první gól do 23', kdy se prosadil Šutera a rozjásal tak domácí publikum - 1:0. Už se zdálo, že si Chrášťany jednogólové vedení do poločasu udrží, ale přišla 44' a s ní vyrovnávající gól Košiny - 1:1.

Skóre se neměnilo

Ve druhém poločase favorit z Chrášťan nedokázal přidat branku, protože hostující defenziva s gólmanem Dubským byla zásadně proti. Zápas tak skončil za nezměněného stavu a dospěl do penaltového rozstřelu.

Druhý rozstřel a zase naprázdno

Pro Branov to byl druhý penaltový rozstřel v soutěži, pro domácí Chrášťany již čtvrtý. Branovským fotbalistům ani tentokrát štěstí nepřálo a dva body tak zůstaly na domácí půdě. Hosté si odvážejí cenný jeden bod.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - K. Loula [-] , J. Šutera [-] , V. Erben [-] , P. Králička [-] (46. D. Dvořák [-] ) , J. Hlušička [-] , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , J. Kratina [-]

Sokol Branov
Z. Dubský [-] - R. Košina [-] , L. Rosenbaum [-] , K. Jeníček [-] , T. Krátký [-] , P. Suchan [-] , M. Hlaváček [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] (46. R. Duba [-] ) , R. Choc [-] , K. Molo [-]

ŽK: 56. J. Šutera , 60. K. Loula - 82. L. Rosenbaum .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - ŘÍHA Michael, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.