Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Srbči, kterou vyhrály Pustověty


Branky


0

Srbeč - Na půdu poslední Srbče zavítaly Pustověty, které mají nevyzpytatelné výkony. V posledním zápase prohrály doma se Slabcemi. Domácí Srbeč v posledním zápase inkasovala osm branek od Sýkořice a přehoupla se tak přes hranici sta obdržených gólů. V tomto zápase také nebyla o góly nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Srbeč měla k dispozici přesně jedenáct hráčů a nikoho na střídání, což mohla být případná komplikace. Do zápasu vstoupila právě ona lépe, když se povedlo nastřelit dvakrát břevno a jednou mířila střela do tyče. První gól padl v 15' po centru za obranu, který si našel Cífka a z úhlu propálil Tomáška - 1:0. Krátce po úvodní brance se naskytla hostům možnost pokutového kopu, který na sebe vzal Truksa, ale neproměnil.

 

Postupem času přebírali otěže zápasu hosté a jejich snažení vyústilo ve 26', kdy se prosadil Truksa a napravil tak neproměněnou penaltu - 1:1. Čtyři minuty poté to byl opět kanonýr Pustovět, který zařídil obrat - 1:2. Ve 32' to byly opět Pustověty, konkrétně Bičovský, který navýšil vedení svého týmu - 1:3. Aby toho nebylo po půl hodině hry málo, minutu po brance Pustovět snížil Kratina střelou z vápna k tyči - 2:3. Tento gól byl také tím posledním, co první poločas nabídl.

Srbeč odešla fyzicky i herně

Ve druhé půli jakoby domácí odešli fyzicky, dělali chyby v defenzivě a nedostávali se tak často do hry jako v prvním poločase. Další branka padla krátce po hodině hry, kdy ji zaznamenal svou třetí trefou v zápase Trukska a zkompletoval svůj hattrick - 2:4. V 73' to byl opět tentýž hráč, který přidal další branku - 2:5.

 

Domácí působili odevzdaně, což dokumentoval gól Bičovského z 80', který byl jeho druhým zásahem - 2:6. Domácí se přeci jen dočkali a to v 85', kdy skóre korigoval Kratina - 3:6. Pustověty tak získaly potřebné tři body k záchraně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš: ,,Začátek jsme trošku prospali a měli jsme štěstí, že soupeř svoje šance neproměnil. Po úvodnim gólu jsme se ale herně zvedli a výsledkem bylo otočení skóre. Ve druhém poločase jsme už měli jasnou herní převahu a zaslouženě zvítězili. Pro nás to byly důležité a povinné tři body v boji o záchranu."



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
M. Hamáček [-] - T. Sova [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] , M. Cífka [-] , J. Vitner [-] , J. Brož [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , P. Čermák [-] , M. Mišik [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - - M. Sharankevych [-] , L. Bureš [-] , D. Šnobl [-] , V. Bičovský [-] (80. M. Beneš [-] ) , P. Hovorka [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , J. Škranc [-] (55. R. Mucha [-] ) , S. Hůla [-] , J. Knap [-]

ŽK: 13. J. Klouda - 45. J. Škranc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - NOVOTNÝ Jiří (N), GEBHART Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.