2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Šilheřovicemi a Ludgeřovicemi vítěze nenašlo.


Branky


0

V derby utkání v Šilheřovicích domácí fotbalisté rychle prohrávali, ale díky spolupráci útočného dua Martinka, Voznicou zápas bleskurychle otočili. Konečnou podobu výsledku dal ještě v prvním poločase hostující Bělan. Nic na výsledku nezměnilo ani vyloučení hostujícího Karla Klose v 70. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup měli obě mužstva do jediného nedělního zápasu tohoto kola. Hosté se dostali do vedení zásluhou Karla Klose už ve 3. minutě - 0:1. Za tři minuty srovnal po spolupráci s Martinkou domácí veterán Voznica - 1:1. V 11. minutě si opět zopakovali spolupráci Martinka s Voznicou a domácí šli do vedení 2:1. Za hosty srovnal ještě v prvním poločase, konkrétně ve 38. minutě Bělan - 2:2. První poločas tak byl pro diváky atraktivní nejen hrou, ale hlavně čtyřmi brankami.

Na výborně připraveném pažitu se ve druhém poločase již nic podstatného neudálo. Komplikace pro hosty přišla v 70. minutě, kdy byl vyloučen Karel Klos. Od té doby se hosté zaměřili na ubránění remízového stavu. Domácí se sice snažili zvrátit vývoj zápasu na svoji stranu, ale pozorná hostující defenziva je již ke skórování nepustila. Utkání tak skončilo zřejmě zaslouženou remízou na čemž se shodli v pozápasovém hodnocení obě strany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (Šilheřovice): Dnes to byl vyrovnaný zápas. Šance se střídali na obou stranách. Konečná remíza je asi spravedlivým vyústěním dění na hřišti.

TJ Ludgeřovice
Roman Fejerčák (Ludgeřovice): Začátek zápasu se nám povedl. Škoda, že jsme neudrželi vedení delší dobu. Po vyloučení jsme se již soustředili na ubránění výsledku. Remíza odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Bittner [-] , R. Redzina [-] , P. Jakubec [-] (65. L. Jasanský [-] ) , L. Lasák [-] - L. Machala [-] (65. R. Ničman [-] ) , D. Volný [-] , P. Redzina [-] , J. Nováček [-] - J. Martinka [-] , T. Voznica [-] (80. D. Lukáš [-] )

TJ Ludgeřovice
D. Köhler [-] - D. Nagy [-] , R. Fejerčák [-] , J. Adamčík [-] , D. Balgar [-] - J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , Z. Nagel [-] (60. M. Balgar [-] ) , M. Postředník [-] (83. D. Važík [-] ) - R. Bělan [-] , M. Pěntka [-] (77. M. Klos [-] )

ČK: 70. K. Klos .
Hráči zápasu: T. Voznica - R. Bělan .
Místo: Šilheřovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.