L. Motal 41. (p.)
M. Dvořáček 90.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO + FOTO: Velké Meziříčí nadále střílí góly


Branky


41. L. Motal (p.) , 90. M. Dvořáček - 11. M. Kriegsmann , 15. P. Simr , 65. P. Dolejš
0

Čtyři branky na zápas je průměr Velkého Meziříčí v letošní sezóně. Ještě se nestalo, aby dali méně než tři branky. Přesně o tu třetí byli lepší v Hulíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek

V třetím kole MSFL přivítal Spartak na svém hřišti ambiciózní celek Velkého Meziříčí. I tentokrát musel trenér Lehkoživ přemýšlet o své sestavě, zejména v zadních řadách. Do utkání totiž nemohl zasáhnout pro disciplinární trest (1 zápas stop) stoper David Kostka. Pro zdravotní indispozici k zápasu dále nenastoupil Michal Vyskočil. Po zranění se naopak do týmu vrátil Václav Ondřejka a naše řady v týdnu posílil mladý Miroslav Tureček ze Zlína. V 11. minutě šli hosté do vedení. Kriegsmann si narazil se spoluhráčem a vystřelil k tyči, kam Chytil nedosáhl. O čtyři minuty později už to bylo o dvě branky. Přenesení těžiště hry zleva do prava přihrávka pod sebe na Simra, který povedenou souhru zakončil brankou. V 6. minutě mohlo být po zápase. Demeter byl faulován a následovala penalta, kterou sám faulovaný ale poslal po zemi doprostřed a Chytil si na jeho střelu počkal. Ve 23. minutě byl sám před Chytilem Simr, ale trefil přímo brankáře. Ve 32. minutě po rychlém brejku střílel obloučkem Dolejš, ale netrefil bránu. Ve 41. minutě byl faulován Michálek a Motal s penaltou naložil lépe než Demeter a snížil.

Udržení jednobrankového náskoku

V 65. minutě šel sám na gólmana Dolejš a udělal mu hezkou kličku a zasunul míč do odkryté brány. V 69. minutě snížil Minář, ale jeho branka kvůli ofsajdu neplatila. Dvě minuty před koncem dali gól z ofsajdu i hosté, také neplatil. V 90. minutě ještě kosmeticky upravil skóre Dvořáček a snížil na 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: "Zasloužené vítězství Velkého Meziříčí, které ukázalo obrovskou kvalitu. Největší problémy nám dělal Dolejš, byl to rozdílový hráč.




Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - V. Ondřejka [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , B. Otruba [-] (65. M. Minář [-] ) , R. Michálek [-] , J. Kovář [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] (74. M. Tureček [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Malenovský [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - D. Komínek [-] (79. L. Berka [-] ) , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] (74. M. Bouček [-] ) , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] (76. T. Duba [-] ) , P. Mezlík [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 71. R. Michálek , 73. J. Kovář , 90. M. Minář - 52. E. Smejkal . ČK: 90. J. Kovář .
Hráči zápasu: P. Dolejš .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Hájek Robert - ŠAMAJ Vratislav, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.