O. Byrtus 18. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2017 17:00

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku zvládl lépe Valmez


Branky


18. O. Byrtus (p.)
0

Valašské Meziříčí porazilo v dohrávce 3. kola Petřkovice 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Lokša

Hned v jedenácté minutě zahrozili hosté. Radovan Lokša se vydal do brejku sám proti přesile třech obránců, ale dokázal jednoho z nich obejít a protože se domácí nezajistili, tak se dostal sám před brankáře Repáně a střelou z vápna na přední tyč jen o kousek minul bránu. V sedmnácté minutě zahrávali domácí roh a při bránění byl jeden z nich faulován a tak dostali šanci v podobě pokutového kopu. Tu o minutu později proměnil střelou po zemi k tyči Oldřich Byrtus, když poslal brankáře na druhou stranu. Ve 28. minutě centr Behana na zadní tyč nedokázal, jen kvůli nepovedenému zakončení usměrnit do sítě střelec první branky Byrtus. Pět minut před přestávkou hosté srovnali. Lokša, nejaktivnější z hostů, dostal míč z pravé stany do běhu do vápna, kde si míč zpracoval a rychlý brejk zakončil střelou pod víko.

Lokša druhý gól nepřidal, domácí ano

Hned pět minut po změně stran šli domácí do rychlého protiútoku, který táhl Šulák. Bylo to dva na dva a nahrávala Výmolovi před odkrytou bránu, ale přihrávku zkazil. V 57. minutě centroval Neuman na hlavu Lokši, který těsně minul. Zatím za hosty hrozí pouze tento kanonýr a jednou už domácí vytrestal. Deset minut před závěrečným hvizdem padl rozhodující gól. Postupný útok skončil delším balonem do vápna, kde se lépe zorientoval domácí hráč a přes nahrál do volného prostoru na levý roh malého vápna střídajícímu Výmolovi, který byl u míče o něco dřív než bránící hráč a právě přes tohoto hráče dokázal přízemní křižnou střelou rozhodnout zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Pavel Býma - manažer Valašského Meziříčí: Ubojovali jsme to utkání a ceníme si toho vítězství. Máme spolehlivého žolíka Výmolu, který zápas rozhodl těsně před koncem.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - Z. Behan [-] (46. M. Výmola [-] ) - V. Gebert [-] , O. Byrtus [-] (86. V. Žilinský [-] ) - Š. Vrána [-]


Počet diváků: 478. Rozhodčí: KULIČKA Radek - MOJu017du00cdu0160 Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.