1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

24.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice urvaly tři body


Branky


15

Po skvělé sérii devíti bodů v řadě zajížděli vsetínští hráči k dalšímu velmi důležitému utkání na půdu mužstva Hranic. Tentokrát se však hosté bodů nedočkali a po neslaném nemastném výkonu podlehli svému soupeři již poněkolikáté v soutěži nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valaši zahájili střetnutí s výhodou větru v zádech a vytvořili si optickou převahu. V 5. minutě ale mohli inkasovat po rychlém útoku z pravé strany založeného Vykou, který českou uličkou uvolnil Kuchaře, jehož následnou střelu vytěsnil konečky prstů Eliáš na tyč. O dvě minuty později vypálil ze střední vzdálenosti L. Lasovský, Eliáše ovšem nepřekvapil. Od této chvíle působili domácí aktivněji a své nebezpečné akce zakládali především středem pole. Byli rychlejší, dravější, častěji na míči a vsetínské hráče přehrávali. Postupem času Vsetínští hru srovnali a tlak soupeře otupili. Jejich snaha ale končila před pokutovým územím Hranic. První možnost k ohrožení domácí branky se jim naskytla až ve 36. minutě, kdy po zahrávaném trestném kopu Jaroše hlavičkoval těsně mimo Foltýn. Za zmínku stojí ještě situace ze 45. minuty, kdy nasadil k dlouhému samostatnému úniku Mydlář, ale v koncovce selhal a míč poslal vedle domácí branky....

 

... Nástup do druhé půle patřil domácím. V 54. minutě zahrávali rohový kop, po kterém střela M. Lasovského skončila vedle. V těchto chvílích tlak na hostující svatyni sílil a Vsetínští se převážně soustředili na dlouhé nákopy vrchem na osamoceného Hořelicu, jenž na rozdíl od minulého zápasu tentokrát své vzdušné souboje většinou s urostlými zadáky soupeře prohrával. V 60. minutě zahrávali domácí po výborném zákroku Eliáše rohový kop, po kterém zcela osamocený Kuchař vsítil hlavou vedoucí branku a jak se později ukázalo i vítěznou. Po inkasovaném gólu Vsetínští přece jen zvýšili svou aktivitu, ovšem na dostřel se dostávali pouze sporadicky. K prvnímu ohrožení domácí branky ve druhém poločase prakticky došlo až v 76. minutě, kdy se dostal k míči střídající Kovács, ale jeho nedůraznou střelu domácí brankář Tomečka lehce zlikvidoval. Ke konci utkání přece jen hosté vystupňovali tempo a snažili se dosáhnout vyrovnání. Poslední minuty se dohrávali výhradně na domácí polovině, ale jejich obrana s úspěchem odolávala. Největší příležitost a bohužel jediná, se zrodila v 87. minutě, kdy Naňák přihrál nabíhajícímu Bublákovi, jehož střelu Tomečka nadvakrát kryl. V samotném nastavení měli Vsetínští ještě výhodu trestného kopu do něhož se zapojil i gólman Eliáš, ale hranická obrana stála pevně na nohou a změnu stavu již nedopustila.

Hosté tentokrát zůstali dlužni své výborné pověsti z předcházejících zápasů a jejich prohra se bohužel vzhledem k samotnému průběhu hry jeví jako zasloužená. Paradoxem je ale fakt, že mužstvo poslední tři góly inkasovalo vždy po standartních situacích, a to po zahrávaných rohových kopech.

 

zdroj: http://www.fcvsetin.cz



Ohlasy k zápasu



FC Vsetín
Miroslav Mičega: „Byl to zápas o jedné brance. V prvním poločase byli domácí fotbalovější, my jsme se moc nedokázali dostat do hry. Aktivitu korunovaly Hranice brankou po necelé hodině hry. Posledních dvacet minut jsme se snažili srovnat. Dali jsme míč na zem a náš výkon snesl měřítko. Vyrovnat se nám však nepodařilo a musíme se z této porážky poučit do dalšího zápasu,



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , P. Kovařčík [-] (46. R. Sobek [-] ) , P. Šišlák [-] , A. Kušner [-] , M. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] , L. Lasovský [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - R. Zuzaňák [-] , L. Matůš [-] , M. Mydlář [-] , D. Dulík [-] - M. Jaroš [-] , V. Surovec [-] , R. Bublák [-] , J. Foltýn [-] , P. Naňák [-] - P. Hořelica [-] (73. V. Kovács [-] )

ŽK: 27. P. Kovařčík , 73. M. Kuchař - 56. D. Dulík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAYER Petr - VONDRYSKA Luboš, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Tomečka
Tip experta: výhra domácích

Hranice potřebují nutně vyhrát, aby ještě mohli pomýšlet na záchranu. Vsetínu oplatí porážku z podzimu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích