Rozhovor s hráčem kola PETREM KASALOU: Když jsem přišel, zachraňovala se 1.B třída a já přemýšlel, jestli vůbec pokračovat ve fotbale

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste rozstříleli Baťov 7:1. Jak se zápas vyvíjel z Vašeho pohledu?
Věděli jsme, že se Baťov nenachází v ideální formě a chtěli jsme zápas rozhodnout co nejdříve. Prvních 30 minut jsme dobývali jejich branku a byla otázka času, kdy se nám podaří vstřelit první gól. Pak už to z nás spadlo a bavili se fotbalem.
Byl to zápas, ve kterém Vám vyšlo vše, na co jste sáhli? Dle ohlasů soupeře byl tento výsledek pro ně ještě milosrdný...
Ano, zápas nám vyšel fantasticky a měli jsme tam opravdu krásné akce. Byly tam ještě nějaké nevyužité šance takže mohl být výsledek klidně vyšší, ale i tak dát sedm branek v jednom zápase je super.
Vy jste se osobně v zápase blýskl hned pěti vstřelenými brankami. Podařil se Vám již takový kousek ve Vaší kariéře?
Přemýšlel jsem nad tím a myslím, že 5 branek jsem v zápase ještě nedal.
S týmem se Vám v této sezóně poměrně daří, když aktuálně jste v tabulce na třetím místě. Pokukujete ještě po vyšších pozicích a doufáte v zaváhání svých rivalů, nebo už je podle Vás ztráta tak velká, že Vás postupové ambice pro letošek definitivně opustily?
Ve Bzenci se sešel opravdu skvělý tým, který drží za jeden provaz. Myslím že Strání už si postup pohlídá, ale druhé místo je ještě realné a chceme se o něj porvat.
Už se v podstatě můžete považovat za ikonu bzeneckého fotbalu, jelikož jste zde s malou výjimkou strávil celou svou kariéru. V klubu asi tedy musíte být spokojený, že?
Do Bzence jsem se vracel v 18 letech z hostování ze Šardic, kde jsem strávil 5 let. V tu dobu se ve Bzenci zachraňovala 1.B třída a já přemýšlel, jestli vůbec pokračovat ve fotbale. Poté přišel do klubu pan Škodík, který do něj vnesl nový impuls a mně začal fotbal zase bavit. Zažil jsem ve Bzenci dobré i špatné časy, ale ty dobré převažují, takže jsem tady spokojený.
Ukončil byste rád v budoucnu v Bzenci i svou fotbalovou kariéru? Případně se pak přesunul i do vedení klubu, případně na střídačku do trenérské role?
Svou kariéru určitě ukončím ve Bzenci. Nad trenérskou dráhou nepřemýšlím. Myslím že na to musí mít člověk povahu a tu já asi nemám (smích). Po skončení bych se chtěl věnovat své rodině a vrátit jim tak ten čas který jsem s nimi nemohl kvůli fotbalu trávit. Myslím že jim to dlužím!
Máte s týmem ještě nějaké plány, které byste rád splnil? Budete v příští sezóně cílit na boj o postup do vyšší soutěže?
Pořád ještě nevím, jestli budu pokračovat i v další sezóně. Kdyby se ale podařilo udržet tým v takovém složení jak je teď, tak bych asi pokračoval a chtěl s klukama divizi vyhrát. Vím ale, že po takové sézoně bude o kluky velký zájem z vyšších soutěží a já jim to moc přeju, protože si to zaslouží.
O víkendu zajíždíte na půdu druhých Kozlovic. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Očekávám podobně těžké utkání, jak teď ve středu se Vsetínem. Každopádně se tam jedem porvat o druhé místo a necháme na hřišti všechno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.