Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:15

28.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Ústí


Branky


13

/Slavičín/ Po nepodařeném zápase v Havířove jsme si před domácím publikem chtěli napravit reputaci. To se nám však nepodařilo, kdy jsme nezachytili první poločas a pak už nedokázali zápas dotáhnout alespoň na remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Pozápasový komentář

,,My jsme nezachytili začátek zápasu. Celý první poločas z naší strany nebyl moc šťastný. První branku jsme obdrželi po našem zbytečném faulu, ze kterého nás soupeř potrestal, kdy to trefil krásně přes zeď. Následně jsme dostali gól z brejku a další po chybě brankáře. Vypadalo to hrozivě těch 0:3. Nám se naštěstí podařilo snížit na 1:3, měli jsme tam ještě další příležitosti, ale soupeř nám znovu odskočil na rozdíl tří branek. My se potom dokázali vrátit do zápasu zkorigováním na 3:4. Škoda byla, že jsme kontaktní gól nedali dříve a pokusili se ten zápas alespoň zremizovat. Druhá půle z naší strany už nebyla špatná. Myslím si, že je to pro nás ztráta, protože tomu zápasu by odpovídala remíza,“ shrnul domácí prohru trenér Pavel Prešnajder.



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , L. Šebák [-] (69. B. Fojtík [-] ) , D. Horáček [-] (57. P. Kříž [-] ) , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-] , O. Šebák [-] (28. P. Elšík [-] )

TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - J. Smolka [-] , P. Zagol [-] , R. Vladik [-] , D. Bezděk [-] , T. Orava [-] (88. P. Sencovici [-] ) , A. Michálek [-] , J. Pančochář [-] , P. Holoubek [-] (75. M. Váňa [-] ) , P. Sencovici [-] , R. Žingor [-] (83. M. Král [-] )

ŽK: 61. L. Šebák , 87. V. Kalus - 62. P. Zagol .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Soukal Bedřich - MAREK Daniel, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích