Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Sedlec rozehrál soutěž výtečně, proti Vimperku ho nezaskočil ani prospaný úvod


Branky


0

V 9. minutě svíril na ukazateli skóre stav 0:2 a sedlečtí příznivci si asi říkali, do jaké soutěže to jejich tým postoupil. Jenomže domácí bojovníci ještě do půle srovnali a ve druhém poločase přidali další dvě trefy. Vimperk brankou Vondráška už jen snížil na konečných 3:4 - Sedlec prožívá skvělý vstup do I.A!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli o brankáře

Domácí premiéra na sedleckém stadionu se hrála, jak bude v sezoně pravidlem, dopoledne a domácí do utkání vstoupili hodně rozespale. Bez chybějícího kapitána Zíky, zato se zlivským nováčkem Ambrožem, zůstala defenzíva zkraje zápasu podvakráte statická a nejprve Čech po rohovém kopu a poté Vondrášek střelou zpoza vápna gólově trestali. Už v 9. minutě tak hosté vedli 2:0 a domácí byli na ručník.

 

Jenomže si pomohli, jako už tradičně, standardní situací. Chromý poslal míč na Bláhu, ten ho pouze jemně tečoval a míč skončil v bráně. A za chvíli mohlo být vyrovnáno. T. Kučera prošel obranou, našel Staňka, ale toho vychytal Wagner. Jenže to bylo všechno, co tenhle gólman v zápase předvedl, pro zranění pak musel střídat a do branky šel hráč z pole, který ale dříve chytal. Proti hlavičce Kocha po standardce těsně před poločasem by byl ale krátký zřejmě jakýkoli brankář. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2. 

Sedlec měl více ze hry

Zatímco první poločas herně patřil Vimperku, v tom druhém už se Sedlec adaptoval na úroveň 1. A třídy a zle zatápěl hostující obraně. V 59. minutě sebral po špatné rozehrávce Vimperských míč na polovině T. Kučera, i s trochou štěstí se probil až před brankáře a jeho pokus ještě do branky doklepnul Staněk. Hosté se sice zlobili na asistentku rozhodčího, ale Staněk byl v době Kučerova kopu ještě za svým spoluhráčem.

 

A o chvilku později mohlo být hotovo, T. Kučera vyslal do samostatného úniku Staňka, ten ale trefil jen břevno a odražený míč nedokázal dostat do branky ani dobíhající Špán. Místo toho mohli hosté srovnat, ale i jejich šance skončila na břevně. Další samostatný únik T. Kučery po ideální přihrávce Bláhy už ale skončil přesným dloubákem a bylo to 4:2. Hosté dokázali ještě korigovat z penalty Vondráškem, ale víc už nestihli. I proto, že byl v závěru po zbytečných protestech vyloučen Čech. Sedlec tak prožívá snový start po postupu do vyšší soutěže a po dvou kolech má plný počet bodů, i když oba duely musel otáčet.

Zdroj: www.sksedlec.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Ani domácí premiéra pro nás nezačala dobře a naše nekoncentrovanost nebo nervozita znamenaly, že jsme ani ne po 10 minutách prohrávali 0:2. To by s kdejakým týmem zacloumalo, ale my jsme se nevzdali, brzy jsme snížili a do poločasu jsme dokázali dokonce srovnat. Ve druhé půli jsme pak měli spoustu šancí, hosté už v závěru riskovali a jejich obrana byla hodně otevřená. Mohli jsme dát i víc gólů, ale 4 nakonec stačily a my dokázali i druhý zápas vyhrát. Je to pro nás snový start, ale myslím, že jsme si body zasloužili zejména proto, že jsme oba soupeře předčili v údernosti ofenzívy a hlavně v produktivitě."




Počet diváků: 90. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.