2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:15

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí podruhé v sezoně ztratilo


Branky


0

Po domácí remíze 1:1 s Vyškovem přišla druhá ztráta pro Velmez, tentokrát z toho byla remíza 2:2 s Líšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení hned v deváté minutě utkání. SImr si naběhl na dlouhý míč na pravé straně a posunul jej do běhu Smejkalovi, který šel z boku sám, ale nakonec ještě přihrával na střed Šutovi, který v pádu zakončil do protipohybu brankáře. Ve čtrnácté mnutě vytáhl první zákrok domácí Kruba, když jeden z hostujících hráčů vystřelil z dálky, míč zaplaval a o zem nabral rychlost, ale brankář jej vyrazil. Pět minut do přestávky zůstal Simr za obranou, ale na vyběhnuvšío Kotnoura nevyzrál a následnou dorážku Demetera do prázdné hostující brankář reflexivně vyrazil na roh. Minutu před poločasem dostal Vintr míč na hranici malého vápna, ale jeho střelu z otočky Kruba vyrazil.

Pět minut po přestávce dostal Demeter míč na levou stranu za obranu, ale jeho střelu z úhlu Kotnour vyrazil. Hned z protiútoku ale Líšeň srovnala. Do vápna domácích přiletěl centr z levé strany a Pašek vyhrál vzdušný souboj s brankářem Krubou, míč se odrazil k Minaříkovi, který míč z voleje poslal pod břevno. V 70. minutě prošel Vintr po levé straně a následně prostřelil brankáře Krubu a Líšeň otočila skóre. V 72.minutě hlavičku Simra vyškrábl na roh Kotnour. Z něj o minutu později domácí srovnali. Dolejšův centr měl najít Simra, který šel do souboje s Kotnourem, ale oba míč podskočili a David Komínek úplně osamocen uklidil míč do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Po průběhu zápasu musíme remízu i bod brát. Bylo to těžké utkání na těžkém terénu, ale mrzí mě, že jsme dostali gól na 2:2 ze standardní situace.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (72. P. Mezlík [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , J. Šimáček [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Hanuš [-] (90. A. Ovsepjan [-] ) , T. Machálek [-] (83. D. Frimmel [-] ) , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (64. J. Malík [-] ) , R. Čampa [-]

ŽK: 54. J. Krejčí , 56. E. Smejkal , 75. R. Šuta , 90. R. Demeter - 45. L. Hanuš , 54. R. Čampa , 90. J. Malík .
Hráči zápasu: P. Simr .
Počet diváků: 481. Rozhodčí: Dorušák Petr - KONDLER Petr, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.