1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:15

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice vyhrály na penalty


Branky


0

O výhře rozhodly penalty, ve kterých měly pevnější nervy Holice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za spíše podzimního počasí na dobře připraveném hřišti se odehrál zápas mezi Chconí a Holicemi Holice od úvodního hvizdu si vytvářely tlak, ale Choceň hosty do ničeho nepouštěla.V 6.minutě prošel po levé straně Šafek který našel před vápnem Holce jehož střelu brankař vytáhl na roh. Holický tým se snažil kombinacemi Choceň přehrát a po stranách se snažil dostat do šancí. Ve 28. minutě se na levé straně uvolnil Myšák který našel Holce, a ten připravil možnost pro Lněničku, jehož slabé zakončení brankař chytá. Vzápětí ve středu hřiště získal míč Novotný, který ve vápně našel samotného Myšáka, který se nemýlil - 1:0. Holický tým zvýšil úsilí ale domácí obrana odolávala. Holičtí měli několik náznaků na zakončení a v samém závěru poločasu se ke slovu dostala Choceň, když se ve 43. minutě po kombinaci ke střele dostal Krejza, a jeho střela mířila nad.

 

Do druhého poločasu Holický tým udělal dvě změny a zvýšil své úsilí o změnu stavu utkání. Choceň se snažila vycházet ze zabezpečené obrany, se snahou jít do brejků. V 64. minutě se do velké šance dostal domácí Lněnička, který obešel i brankaře, jenže jeho zakončení skončilo mimo. V 70. minutě se do zakončení dostal Holec, ale brankař střelu vytáhl. V 78. minutě po velkém tlaku Holických, kdy dvě střely skončily na břevnu, a reflexu Gerčáka znovu na břevnu, byla po ruce odpískaná penalta, kterou na dvakrát proměnil nejlepší hráč Holic Kaufman 1:1. Holický tým se snažil otočit výsledek ale, i přes velké úsilí zakončovali nepřesně. V 87. minutě měl šanci Šafek, jehož ale brankař opět vychytal. Utkání skončilo remízou a šlo se na pokutové kopy, ve kterých vyhrály Holice 3:1.



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - V. Lněnička [-] (78. L. Kulhánek [-] ) , D. Šafek [-] (89. O. Prachař [-] ) , M. Novotný [-] , L. Krejza [-] , F. Lebeda [-] , L. Myšák [-] (63. D. Sklenář [-] ) , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] , D. Kubíček [-] , B. Fogl [-]

SK Holice
M. Schmeiser [-] - J. Koblížek [-] , D. Lát [-] (46. M. Chvála [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Tláskal [-] , J. Václavek [-] , J. Rosůlek [-] , R. Machatý [-] , F. Křtěn [-] (46. D. Ručka [-] ) , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-]

ŽK: 80. L. Krejza , 90. O. Prachař .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Valenta Jan - BEDNÁŘ Jaroslav, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.