Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 14:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřvald na Moravě zvítězil potřetí v řadě


Branky


0
o nepovedeném vstupu do nové sezony I. B třídy, sk. B, se pomalu, ale jistě rozjíždějí, když si o víkendu připsali třetí výhru za sebou. Fotbalisté Petřvaldu na Moravě doma otočili duel proti Darkovicím a vyšvihli se již na 3. místo, ze kterého ztrácejí na vedoucí Vřesinu, která v minulém kole poprvé zaváhala, jen tři body. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Celek z Opavska šel po čtvrthodině do vedení, když Klečku překonal po centru Poštulka. Halamíčkovy hochy inkasovaná branka evidentně probrala, protože z následného tlaku vytěžili obrat ještě do přestávky. Nejprve zužitkoval standardní situaci Jiřího Huvara Manďák a ve 44. minutě pak udeřil sám Jiří Huvar, po jehož trefě už vedli domácí 2:1. Po hodině hry se pak po rohu Jiřího Huvara trefil Radek Huvar, jenž přidal uklidňující třetí zásah. Zasloužené vítězství Petřvaldu na Moravě pak přidal ještě aktivní Macíček, který upravil na konečných 4:1.

 

zdroj: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - A. Ručka [-] , J. Musil [-] , D. Augustýnek [-] (69. P. Valík [-] ) , M. Hýl [-] , J. Huvar [-] (76. J. Hurník [-] ) , D. Novák [-] , D. Huták [-] (55. L. Šarina [-] ) , J. Macíček [-] , R. Huvar [-] , J. Manďák [-]

FK Darkovice
P. Chotár [-] - A. Tvrdý [-] , J. Timel [-] , D. Novák [-] , J. Adámek [-] - T. Miketa [-] , J. Voldán [-] , P. Vyletělek [-] (79. J. Heiduk [-] ) , N. Chotár [-] , L. Poštulka [-] - P. Tannenberger [-] (88. O. Miketa [-] ) -

ŽK: 29. J. Timel , 47. L. Poštulka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MORAVEC Roman - PORUBEK Václav, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.