V. Beran 29.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín podlehl Rantířovu


Branky


29. V. Beran - 45. J. Holub , 51. O. Raček , 76. K. Holub
0

Do Měřína přijel Rantířov a díky brankám Račeka a Karla Holuba ve druhé půli si odvezl tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Měřínští chtěli dát zapomenout na nepovedený zápas z minulého týdne v Bohdalově. A hned od první minuty se tím způsobem prezentovali i na hřišti. Ač chyběli dva hráči základní sestavy, kteří vybrali týden dovolené, pustili se domácí s vervou do hostů z Rantířova. Již v první desetiminutovce se dostali domácí k několika slibným šancím. Chybělo ovšem důraznější zakončení. Jak pokus Vlastimila Berana, tak pohotové zakončení Koženého postrádalo přesnost. Až 29. minuta vše změnila. Po přímočaré akci, kdy Michal Hladík vysunul kolmicí za obranu Vlastu Berana, zakončil druhý jmenovaný na zadní tyč. Po zbytek prvního poločasu měli domácí hru pod kontrolou. Ze strany hostí byl výkon zcela odevzdaný a chvílema to vypadalo, že do Měřína přijeli pouze na výlet.Pravděpodobně to byl jen zastírací manévr hodný britské tajné služby. Ještě těsně před přestávkou využili hosté špatné rozehrávky domácích a z rychlého protiútoku díky trefě Jakuba Holuba srovnali skóre.

Hosté si odvezli tři body

Po přestávce  se dal očekávat návrat měřínských k režijnímu partu zápasu. Opak byl však pravdou. Hosté přebrali aktivitu a domácí jak kdyby se vrátili ke hře, kterou předváděli minulý týden v Bohdalově. Když už hráči Jiskry začali zvedat hlavy, přišla 50. minuta. Roh hostí, skvělý náběh Račeka a bylo to 1:2. Nelze upřít snahu domácích, kteří se pokusili formou střídání oživit hru. Dá se říct, že se jim to i povedlo. Jak Kuřátko v útoku, tak Milan Souček (mimochodem čerstvá akvizice v měřínských řadách z Velkého Meziříčí) ve středu pole hru dokázali rozhýbat. V 72. minutě přišla rychlá akce po pravé straně, přesný centr před bránu na nabíhajícího Šoukala, který ovšem z malého vápna trestuhodně přestřelil. Dá se říct, že tato situace rozhodla o zápase. Od té chvíle domácí hráli v křeči, bez kombinace. Důsledkem toho byl rychlý protiútok rantířovských, vlastně pouze samotného Karla Holuba, který se dokázal zbavit třech bránících hráčů a pohodlně zakončit pod vybíhajícím Hladíkem a tím podtrhnout účet celého zápasu.

 

Měřínští tak po skvělém startu do soutěže dvakrát v řadě prohráli a v příštím kola zavítají do Rapotic. Rantířov napravil domácí zaváhání s Bíteší a příštím kole přivítá Rokytnici nad Rokytnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): V první půli jsme měli zápas pod kontrolou. Pak ovšem jsme se nevyvarovali opět individuální chyby a hostům darovali vyrovnání ve 44. minutě. Hosté neměli co ztratit a podle toho začali druhý poločas. My jsme opět znervózněli, neuhlídali standardní situaci, neproměnili stoprocentní šanci a do konce zápasu už jsme působili pouze jako kompars.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): V první půli jsme byli zakřiknutí a bez kombinace. Uklidnila nás vstřelená branka před přestávkou. Druhou půli jsme se zlepšili, dostali jsme soupeře pod tlak a vstřelili i branku. Domácí začali kupit chyby a my jsme je dokázali potrestat. Tři body z venku bereme všemi deseti.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Polák [-] (59. M. Souček [-] ) , L. Doležal [-] , D. Jonáš [-] , M. Kolda [-] , M. Hladík [-] , J. Šoukal [-] , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] (79. D. Hrůza [-] ) , M. Kožený [-] (70. T. Kuřátko [-] )

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - O. Raček [-] , J. Kozák [-] (90. L. Lát [-] ) , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] , J. Holub [-] , K. Živný [-] , J. Lupač [-] (46. P. Cibulka [-] ) , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-] , K. Holub [-]

ŽK: 82. K. Živný .
Hráči zápasu: V. Karásek , J. Vyskočil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - ŠETEK Jiří, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.