1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto loupilo ve Vejprnicích


Branky


0

Rozjetí hosté rozhodli v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vejprnice na svém hřišti přivítaly prozatím největší překvapení celé soutěže - Slavoj Mýto. Utkání ani dle našich tipérů nemělo jasného favorita, a necelá stovka diváků tak čekala, jak zápas dopadne. Trable pro domácí začali ve 29. minutě, kdy musel ze hry odstoupit Petr Davídek, kterého na placu nahradil jiný ofenzivní hráč, Tomáš Lhotka.

 

V první velké šanci se po centru do vápna objevil kapitán Bejček, ovšem míč netrefil ideálně a střela mířila mimo tři tyče. Zajímavou situaci poté přinesla poslední minuta. Po jedné z akcí domácího týmu reklamovala vejprnická lavička hraní rukou ve vápně, na což ovšem sudí Maroušek nereagoval a nechal hru plynout. Ta se bleskově přesunula na druhou stranu hřiště, kde se za obranu dostal rychlonohý Švejda, který si chladnokrevně poradil s brankářem Faltusem a těsně před hvizdem ohlašujicím konec první půle poslal svůj tým do vedení.

Vyrovnání a penalty

Do druhého poločasu vstoupil domácí mančaft aktivně a hnal se za vyrovnáním. Při střele Tomáše Kristla se ještě zaskvěl gólman Vild, ovšem po další akci se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval střídající Lhotka, který míč do sítě buldočím způsobem doslova dotlačil a začínalo se opět od nuly.

 

To ovšem bylo od domácího útočníka vše. V 84. minutě totiž přišla druhá žlutá karta a následný předčasný výlet pod horkou sprchu, což domácí tým zastavilo před možným závěrečným tlakem. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, v němž sehrála zásadní roli postava mýtského čaroděje Vilda, který kryl hned dva pokusy soupeře. díky čemuž si Mýto domů veze o bod více.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Bylo to vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Soupeř po jednom rychlém brejku šel do vedení, my jsme ve druhém poločase doslova dotlačili balón do sítě, ovšem poté nás před závěrečným tlakem zastavila červená karta Tomáše Lhotky. Nakonec tedy bod bereme."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - L. Paul [-] (70. D. Svoboda [-] ) , T. Kristl [-] , K. Kýček [-] (79. L. Kuhajda [-] ) , P. Ženíšek [-] , P. Davídek [-] (29. T. Lhotka [-] ) , D. Křen [-] (93. J. Puchoň [-] ) , P. Bárta [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , R. Křen [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Švejda [-] , L. Smitka [-] , P. Štych [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] (74. J. Šmíd [-] ) , M. Lupáč [-] (60. O. Konopásek [-] ) , D. Hlaváček [-] (95. J. Hereit [-] ) , M. Brož [-] , M. Světlík [-] , M. Veverka [-]

ŽK: T. Lhotka , 85. R. Křen , 87. L. Rada , 88. T. Kristl - 82. M. Veverka . ČK: 84. T. Lhotka .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - ŠÁLKOVÁ Helena, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.