T. Černý 38. (p.)
1:8
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Olympie byla střelecky při chuti, Slabce dostaly další "osmičku"


Branky


38. T. Černý (p.) - 22. J. Číhař (p.) , 32. Z. Špimr , 43. S. Rous , 48. J. Číhař , 61. M. Havel , 68. J. Číhař , 78. J. Číhař , 87. J. Číhař
0

Slabce - Na půdu nováčka Okresního přeboru přijeli fotbalisté rakovnické Olympie. Domácím se úvodní zápas v soutěži vůbec nepovedl, když v Rynholci vysoko prohrál. Před domácím publikem to jistě chtěli Slabečtí odčinit, ale to se nepovedlo. Výsledkem byla další vysoká prohra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta na obou stranách

Favorit zápasu byl vcelku jasný, ale právě na hře Olympie byla vidět mírná nerozvážnost. Hra postrádala myšlenku a rychlost. Domácí celek úvodní dvacetiminutovku ustál bez obdržené branky, ale to neplatilo o dvě minuty později. Ve 22' měla Olympie možnost zahrání pokutového kopu, kterého se ujal Číhař a překonal Gajdoše ve slabecké bráně - 0:1. O deset minut později vedení rakovnického celku navýšil Špimr - 0:2.

 

Ve 38' se pískala penalta i na druhé straně po faulu Klátila, který útočícího hráče naháněl již od půlící čáry, ale zastavil ho až v šestnáctce. Míč si na penaltový puntík postavil T. Černý a snížil - 1:2. Slabce tak vycítily naději na vyrovnání, kterou jim ale ještě do poločasu sebral svou trefou Rous - 1:3.

Exhibice rakovnického týmu

V kabině hostů byla jistě řeč o navýšení skóre, na domácí straně slova o snaze se zápasem něco udělat. To by znamenalo vstřelit branku a šahat po vyrovnání. To se ale nekonalo, neboť už ve 48' dostal příliš prostoru rakovnický kanonýr Číhař a svou střelou nedal Gajdošovi šanci - 1:4.

 

Na další branku si příchozí diváci museli počkat krátce po hodině hry a nutno říci, že stála za to. Protiútok Slabec nejprve sám Havel zastavil, poté se rozhodl pro průnik dopředu, narazil si se Špimrem a z pětadvaceti metrů vyslal nádhernou střelu, která se třepotala v horním rohu domácí svatyně - 1:5. Na Olympii bylo vidět, že do druhého poločasu na soupeře vlétla a držela se své hry. Výsledkem toho byli ještě tři trefy Číhaře, který stanovil konečné skóre zápasu - 1:8. 

 

Hráči Slabec měli k dispozici během druhé půle pár šancí, které ale nevyužili. V jedné z nich byl Šíma dokonce překonán, ale na čáře za něj zaskočil Havel, který z brankové čáry vykopával míč a jeho akrobatický obranný zákrok nezastavila branková síť, ale až zábradlí za ní. Tou největší zahozenou šancí domácích byla druhá penalta. Pro Slabce to tak byla druhá osmigólová nadílka, pro Olympii druhá výhra.

 

Za fotografie děkujeme Antonínu Vydrovi!



Ohlasy k zápasu



Olympie Rakovník
Martin Havel: ,,Do Slabec jsme zajížděli s tím, že potvrdíme roli favorita a vyhrajeme. Soupeř postupující ze III. třídy dostal v minulém kole osm gólů, což jsme si uvědomovali. Byli jsme v plné sestavě, chyběl akorát Martin Kokšál. Důsledkem počasí se hrálo na nerovném a drnatém hřišti a i když jsme se dostali my do vedení, tak naše hra působila celkem nervózně. Nedostávali jsme se do našeho tempa. Co mi opravdu nejde pod nos, tak že se účastníme souboje na půli hřiště a místo přerušení necháme souboj pokračovat, honíme hráče až k vápnu nebo v tomhle případě až do vápna a až v něm ho nedovoleně zastavíme. O půli jsme si v kabině v klidu vše vyříkali a do druhé půle jsme šli s tím, že chceme vedení navýšit. To se povedlo a výsledkem bylo dalších osm gólů v síti Slabec. Ke své brance musím říct asi jediné... Moje přítelkyně na mě má velice dobrý vliv, protože druhý takový gól po sobě, to není jen tak (smích)."



Sestavy


TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Černý [-] , J. Černý [-] , K. Mužík [-] (78. R. Vejtasa [-] ) , J. Gajdoš [-] , M. Benada [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , M. Švarc [-] (68. M. Vaněk [-] ) , D. Čech [-]

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - P. Klátil [-] , M. Peták [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Karnafel [-] (68. V. Holý [-] ) , V. Eck [-] , M. Havel [-] , Z. Křováček [-] (46. M. Němec [-] ) , R. Suchánek [-] (22. S. Rous [-] )

Hráči zápasu: P. Klátil , J. Číhař , M. Havel .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SVOBODA David - IKRÉNYI Petr (N), BECHYNĚ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.