4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes přehrála Slabce a ty jsou nadále bez bodu


Branky


22. J. Hanych , 44. J. Hanych (p.) , 54. T. Sejpka , 57. T. Sejpka - 42. M. Konopásek , 61. M. Benada
0

Kněževes - Nelehký úkol čekal na Slabecké v Kněževsi, kde se hosté mohli pokusit o zisk prvních bodů ve vyšší soutěži. Proti byli ale domácí, kterým se ale také příliš nedaří. Zápas ale nakonec Kněževes zvládla a připsala si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Hanycha zajistily vedení

Do zápasu šla Kněževes jako favorit a svou roli stvrdila první brankou po úvodní dvacetiminutovce, když dostal Hanych kolmici za obranu a následný postup zakončil přesnou střelou na přední tyč podél nové akvizice mezi slabeckými tyčemi Hrbka - 1:0. Slabce v každém zápase prohrávaly, ale v Kněževsi dokázaly vyrovnat. Ve 42' se po protiútoku přesným zakončením prezentoval Konopásek - 1:1.

 

Ještě než se šlo do kabin, tak sudí Šipoš nařídil pokutový kop pro Kněževes, neboť střelu jednoho z domácích hráčů zastavila ruka kapitána Fencla. K exekuci pokutového kopa se postavil autor úvodní branky Hanych a znovu nemýlil se - 2:1. Gól do kabiny byl také tím posledním, co první poločas nabídl.

Ostrý zákrok na Krejčího vyvolal hádku mezi oběma týmy

Za jednogólového vedení Kněževsi vstupovaly oba celky do druhého dějství. Do první šance se dostal domácí tým, když ze strany střílel R. Čihař, jehož střelu Hrbek vyrazil a následný skluz Sejpky nemířil mezi tři tyče. Kněževes byla více na míči a dočkala se další branky. V 54' se dostal Sejpka na úroveň vápna a přesnou střelou k levé tyči upravil skóre na 3:1. O tři minuty později to byl opět Sejpka, který dal svůj druhý gól během tří minut - 4:1.

 

Na druhé straně se řítily do protiútoku Slabce, když se po ostrém souboji dvou hráčů řítil směrem na Sloupa T. Černý, ale veškeré naděje zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. V 64' se ke střele ve vápně dostal Holeček, ale Hrbek jeho střelu vyrazil na rohový kop. V 61' se dočkaly Slabce druhého gólu, když se po závaru ve vápně prosadil Benada, který ale vstřelený gól odnesl bolestivým soubojem - 4:2.

 

Pro Slabce to byl gól, který mohl zamíchat s rozdanými kartami v zápase. To se ale nestalo a Kněževes si své vedení hlídala a hrála převážně na polovině soupeře. V 75' hlavičkoval Hanych po rohovém kopu na zadní tyči jen do boční sítě. V 78' chtěl přelobovat Hrbka ze strany střídající Kříž, ale jeho pokus nenašel brankové rozměry.

 

V 84' absolvoval Krejčí s Macákem souboj na půli hřiště, který domácí hráč odnesl a chvíli si na trávníku poležel. Za nedovolený zákrok uviděl Macák druhou žlutou kartu a musel opustit prostor hrací plochy. Tento okamžik vyvolal nespokojenost na obou stranách. Domácí publikum vyprovázelo vyloučeného hráče s velkou nevolí, neboť Krejčí stále ležel na zemi a byl ošetřován. Oba tábory si vyměnily pár poznámek k souboji a hráč byl vyprovázen dokonce za přítomnosti pořadatele. Ani na hřišti nebylo ticho. Aktéři obou týmů měli k souboji stále co říct, a tak se strhla hádka i na hřišti. Vyloučený hráč pokračoval do kabin, kde se nevyhnul poznámkám od místních přihlížejících, což vyústilo v následnou strkanici těsně před vstupem do hostující kabiny. Vše se po chvilce uklidnilo a zápas se dohrál.

 

Na konci zápasu měly ještě příležitost na zkorigování výsledku Slabce, když Komžik váhal s rozehrávkou a o míč ho obral Konopásek, který nahrával pod sebe na lépe postaveného T. Černého, jehož následná střela mířila jen do připravených rukavic domácího strážce svatyně. Tři body tak zůstaly na domácím hřišti, Slabce jsou nadále bez bodu.

 

Na zápase byl přítomen Štefan Ferencz, díky kterému si můžete prohlédnout fotogalerii!



Sestavy


FK Kněževes
L. Sloup [-] - M. Večěřa [-] , M. Kutílek [-] (46. L. Lenner [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (72. J. Kříž [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , T. Sejpka [-] (72. M. Miksa [-] ) , P. Čihař [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Černý [-] , T. Macák [-] , P. Holý [-] (46. M. Vaněk [-] ) , V. Schejbal [-] , J. Čiha [-] , M. Konopásek [-] , M. Benada [-] (71. M. Švarc [-] ) , T. Fencl [-] , V. Melichar [-] , O. Cílek [-]

ŽK: 36. P. Čihař , 65. R. Čihař , 67. M. Večěřa , 87. J. Hanych - 29. T. Macák , 44. T. Fencl , 66. J. Čiha . ČK: 84. T. Macák .
Hráči zápasu: J. Hanych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - MAI Marek (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.