V Pavlíkově rozhodovaly penalty


Branky


0

Pavlíkov - Soupeřem Pavlíkova byly ve druhém kole Roztoky, které svůj úvodní domácí zápas s Lubnou nezvládly a prohrály. Domácí se představili v Chrášťanech, odkud také žádný bod nepřivezli. Pro oba týmy by tak případná výhra byla zároveň premiérovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení Roztok

Vstup do zápasu byl z obou stran velmi aktivní. Domácí se dostali do několika šancí. V těch dvou nejnebezpečnějších se objevil Škrlant, ale nejprve mu po centru Hinka nevyšlo zpracování a ve druhé příležitosti jeho hlavičkový pokus po centru Kříže zneškodnil Hůla. Do vedení se dostaly Roztoky, kdy že po protiútoku prosadil přesným zakončením kapitán Vrábík - 0:1. Zbytek poločasu si hráči Roztok pohlídali a do kabin šli s jednogólovým vedením.

Početní výhodu Pavlíkov nezužitkoval

I do druhé půle vstoupily týmy s chutí hrát. Domácí sázeli na postupnou kombinační hru, kdežto hosté chtěli využívat dlouhých míčů za obranu. Do několika šancí se dostal domácí Kindl, který využil tu ze 60' a vyrovnal - 1:1. Zápas se postupně stával vyhecovanějším, v což vyústila druhá žlutá a tedy červená karta pro hostujícího Bureše. Pavlíkovští tak měli před sebou zhruba dvacetiminutovou početní převahu, kterou nedokázali využít. Nejblíže ke gólu byl střídající Trejbal, ale jeho pokus mířil jen do bránícího hráče.

 

Vyrovnaný zápas tak musely rozhodnout až pokutové kopy, po kterých se radoval domácí tým.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ROLL Marek (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.