M. Koloc 15.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 15:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasové vedení Čistá neudržela a s Řevničovem prohrála


Branky


0

Čistá - V prvním kole nezvládla Čistá duel na hřišti nováčka ze Šanova, Řevničov naopak doma nadělil Sýkořici bůra. Jako favorit šli do zápasu hosté, ale po prvním poločase tomu výsledek nenasvědčoval. Čistá své vedení ale neudržela a po dvou kolech je stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Čisté

Vstup do utkání se povedl více Spartě, která na nerovném hřišti držela častěji míč na svých kopačkách. V první šanci se objevil Pedál, který obdržel přesný pas od Jana Husáka, ale jeho střelu vyrazil Kratochvíl a z následné dorážky trefil Hošek bránícího hráče, stejně jako po něm Kolek. I přes převahu Řevničova se prosadili domácí a to po rohovém kopu, když se míč odrazil ke kapitánovi domácích R. Votroubkovi, jehož střelu ještě stačil Tomeš vyrazit, ale dorážku Koloce už zneškodnit nedokázal - 1:0. Ve zbytku prvního poločasu držel míč více Řevničov, ale k ohrožení branky domácích nedošlo. Do kabin se tedy šlo za překvapivého jednogólového vedení Čisté.

Řevničov zápas otočil a zvítězil

Řevničovu se výsledek nelíbil, což dali hráči Sparty najevo krátce po začátku druhé půle. Ve 47' míč obdržel Hošek a dalekonosnou střelou k tyči překonal Kratochvíla - 1:1. Vyrovnávací gól hostující celek nabudil a ten si tak šel pro vedoucí branku. Nadále byly k vidění náznaky šancí hlavně na straně hostů, ale ze závarů v pokutovém území domácího týmu nic nebylo.

 

V 70' měl Řevničov k dispozici přímý kop ze slibné vzdálenosti, kterému předcházel nedovolený zákrok na Jana Husáka, který by postupoval sám na Kratochvíla. K exekuci standartky se postavil Hošek a ranou přes zeď poslal svůj tým do vedení - 1:2. Další branku mohl přidat Jan Husák, který spolu s Libecajtem obral o míč váhajícího stopera Stárka, ale následnou střelu dokázal Kratochvíl zneškodnit a dorážku poslal Libecajt nad.

 

Řevničov se dostal i do další velké šance a tou byla střela Pedála, kterou zastavila spojnice branky. Čistá mohla vyrovnat, ale průnik po levé straně zastavil vyběhnutím a pádem pod nohy brankář Sparty Tomeš. Čistá svou příležitost k vyrovnání nevyužila, a tak udeřilo na druhé straně. Jan Husák se dostal do vápna a přihrávkou pod sebe našel lépe postaveného Libecajta, který uklidil míč do sítě a zároveň tak stanovil konečný stav - 1:3.

 

Zdroj: Martin Tóth, Oficiální stránky Sparty Řevničov



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Jiří Votroubek ml.: ,,Zápas byl ze začátku hodně vyrovnaný. První větší šanci měli hosté, ale neproměnili ji. První branku zápasu jsme vstřelili my, když náš nový hráč Matěj Koloc stál ve správný čas na správném místě a gólmanem vyražený balón doklepl do sítě. Dále nastávaly šance na obou stranách, ale gól už nepadl. Po půli jsme bohužel dostali rychlý gól a myslím si, že to je důvod konečného výsledku. Řevničov pak ze svých šancí zápas otočil ve svůj prospěch, my jsme šance na vyrovnání nevyužili, a tak jsme bez bodu."




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Plincner [-] , J. Votroubek [-] (46. M. Fidler [-] ) , R. Stárek [-] , M. Koloc [-] , P. Ouřada [-] , P. Souček [-] (75. M. Blecha [-] ) , J. Kuki [-] , R. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , J. Votroubek [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Rais [-] - M. Tóth [-] , M. Pedál [-] , J. Husák [-] , J. Hošek [-] - J. Husák [-] , J. Kolek [-] (88. J. Arnošt [-] ) - D. Schneider [-] (46. F. Libecajt [-] )

ŽK: 70. J. Kuki , 75. M. Koloc - 51. F. Libecajt , 85. J. Urbanovič .
Hráči zápasu: J. Husák , J. Hošek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - GEBOUSKÝ František (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.