Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Oráčově rozhodovaly penalty


Branky


0

Oráčov - Třetí zápas v řadě odehrál Oráčov na domácím hřišti. Tentokrát to bylo proti Roztokám, kterým se vstup do soutěže úplně nevydařil. Po tomto utkání berou zase jenom bod, domácí byli na penalty úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Zápas začal pro Roztoky výborně, neboť se hned v 1' ujaly vedení zásluhou Hladíka, kterého našel přízemním centrem ze strany Kaplan - 0:1. Pro Oráčov hodně studená sprcha, ale celý zápas měli ještě domácí před sebou. Hůře bylo ve 21' po druhé trefě Hladíka, který využil zaváhání Flajšingra a do prázdné branky v klidu dopravil míč - 0:2. Oráčov druhá obdržená branka nepoložila, ba naopak se ve 27' dostal do velké šance domácí kapitán Vachtl a naložil s ní na výbornou - 1:2. O šest minut později dokázal Oráčov dvougólové manko dokonce stáhnout, když se trefil po prodlouženém autovém vhazování Bařtipán krásnou tvrdou střelou - 2:2. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Zápas musely rozhodovat penalty

Vstup do první půle se Oráčovu hodně nepovedl, v té druhé si už na rychle inkasovanou branku dal pozor. Přesto to ale byly Roztoky, které šly do vedení. V 66' svůj hattrick zkompletoval Hladík, když se po rychlé akci prosadil střelou do protipohybu domácího brankáře - 2:3. Na vyrovnání se ale čekalo sotva minutu. Krátce po Hladíkově trefě o sobě dal vědět také domácí Elsnic, autor hattricku z minulého víkendu, který se na hranici vápna uvolnil kolem bránícího Vrábíka a nedal Hůlovi šanci - 2:2. Za tohoto stavu také utkání skončilo a šlo se do penalt, ve kterých byl úspěšnější domácí Oráčov.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Do utkání jsme vstoupili rychle vstřeleným gólem, vedení jsme navýšili a vedli 2:0. Vypadalo to na zdárný konec, ale soupeř dokázal vyrovnat. Ve druhé půli jsme se dostali opět do vedení, ale hned jsme inkasovali a bylo srovnáno. V zápase se projevila celkově větší zkušenost Oráčova, která i trochu rozhodla o tom, že jsme utkání nedovedli do vítězného konce. Příprava byla super, porazili jsme i Olympii a teď se přestalo dařit, padla na nás deka. To, že jsme nevyhráli, beru jako zklamání."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - VODRÁŽKA Tomáš, ŠIPOŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.