Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty otočily zápas v Pavlíkově, Truksa byl při chuti


Branky


0

Pavlíkov - Domácím se tak úplně nedaří, což mohli odčinit v zápase s Pustověty. Ty jsou naopak v dobrém rozpoložení, neboť prohrály jen jednou. Pavlíkov dokázal první poločas vyhrát, ale ve druhém už byl slabším článkem na hřišti a nakonec nebral ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Vstup do zápasu se Pustovětským příliš nepovedl. V 11' postupoval Bureš po brankové čáře a zpětnou nahrávkou našel kopačku Konopáska, který do odkryté brány uklidil - 1:0. V 19' bylo na straně domácích ještě veseleji. Na konci akce opět z levé strany byl Koc, který přesnou trefou navýšil vedení - 2:0.

 

Tyto dva góly hosty probudily a ti se dočkali snížení. Ve 29' obdržel průnikovou přihrávku Elmerich od Hovorky a svůj následný postup na Maška gólově zakončil - 2:1. Další branku první půle nenabídla, a tak se Pustověty po laxním vstupu do zápasu dočkaly alespoň snížení.

Kanonýr Truksa řádil

Druhá půle přinesla zlepšení hostujícího celku, který se hned v 51' dočkal vyrovnání, když našel Šimon Truksu a ten skóroval - 2:2. Krátce po hodině hry to byl opět Truksa, kterého tentokrát našel Knap a hostující útočník opět potvrdil, že góly dávat umí - 2:3. V 77' přidal další gól Hovorka, který jen uklízel do okryté branky po pohledné akci Truksy - 2:4. V 79' sudí Švácha poslal pdo sprchy Matějovského, ale z početní výhody zahrozil Pavlíkov jen jednou. Bureš postupoval do vápna, ustál ostrý souboj a nahrával na Škrlanta, který nechal vyniknout Beneše. Pustověty si tak připisují další tři body a jsou v blízkém kontaktu s první Lubnou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: "Dneska to mělo opačný průběh než minule s Lubnou. Zaspali jsme začátek a pak to museli pracně dotahovat. Naštěstí se nám to podařilo."



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - L. Konopásek [-] (71. D. Linhart [-] ) , T. Kindl [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] (89. T. Helebrant [-] ) , K. Novák [-] (60. P. Hamouz [-] ) , J. Koc [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , J. Langmajer [-] (46. M. Šimon [-] ) , P. Hovorka [-] , M. Elmerich [-] (71. L. Bureš [-] ) , V. Bičovský [-] (46. M. Kameník [-] ) , J. Knap [-] , J. Bauer [-] (89. A. Bičovský [-] ) , R. Truksa [-] , M. Sharankevych [-] , L. Koláček [-]

ŽK: 44. J. Koc , 53. A. Bureš , 70. P. Hamouz - 32. M. Elmerich , 39. M. Kameník , 69. P. Matějovský , 70. V. Bičovský , 84. A. Bičovský . ČK: 79. P. Matějovský .
Hráči zápasu: P. Hovorka , R. Truksa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ŠKRLANT Jan (N), GEBHART Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.