Nepochopitelný exces Dušana Stárka z Čisté! Roztoky z horké půdy odváží tři body


Branky


0

Čistá - Souboj posledního celku proti týmu hrajícímu v horním patře tabulky. Takový zápas nabídlo poslední podzimní kolo, ve kterém hostila Čistá soupeře z Roztok. Tým od Berounky svého protivníka jasně přehrál a bral zasloužené tři body. I tak ale bylo na hřišti veselo... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během prvních tří minut

Kdo přišel na zápas třeba jen o chvilku později, mohl toho litovat. Hned v 1' se Roztoky ujaly rychlého vedení, když se prosadil Vejvoda - 0:1. Ve 3' ale bylo hned srovnáno. Krůta chyboval v rozehrávce a nahrál míč Kašparovi, který jeho chybu potrestal - 1:1. Roztoky měly po celý poločas více ze hry, přicházely i šance, ale góly prozatím ne.

 

Gólovou radost zažili hosté těsně před půl hodinou hry, když se po rohovém kopu snesl míč až ke kapitánu Vrábíkovi, který vrátil vedení na stranu Roztok - 1:2. I nadále Roztoky soupeře přehrávali, ale branka už nepadla, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení hostujícího celku.

Nepochopitelný exces Dušana Stárka

Ve druhém poločasu opět pokračovala snaha Roztockých o dobývání domácího pokutového území, což dělalo hostujícím mladíkům problémy. Čistá hrála hodně defenzivně a zataženě. V 62' musel jít pod sprchy Roman Stárek, který za zastavení Makrama při postupu na Kratochvíla zatáhl za ruční brzdu a uviděl druhou žlutou kartu. Hráč spořádaně opustil hrací plochu. Hned v 64' využili hosté početní výhodu. Vejvoda vyslal ze strany hřiště střílenouz nahrávku na přední tyč, která propadla až do branky - 1:3.

 

Běžela 72' a upozornit na sebe nechal Dušan Stárek. Nejprve se domácí fotbalista ohnal po Vejvodovi, který v souboji stačil uhnout a poté brutálně a bez záminky hrát míč sestřelil kopačkou ze strany na koleno Krůtu, který tak tak zápas dohrál. Za tento doslova kriminální zákrok uviděl Dušan Stárek červenou kartou, ale narozdíl od prvně vyloučeného hráče předvedl nevídaný exces. Bez pochopení všech přítomných zaútočil na rozhodčího Trešla, kterého napadl. Přihlížející hráči ihned labilního Dušana Stárka odtrhli.

 

Zpět k zápasu. Po vyvedení vyloučeného Dušana Stárka pořadatelem se utkání v klidu dohrálo. V 82' Roztoky udeřily naposledy, když obdržel Maršík přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů před odkrytou branku a stanovil konečné skóre zápasu - 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Ujali jsme se hned v 1. minutě vedení, ale po dvou minutách bylo vyrovnáno, když jsme soupeři darovali gól. Měli jsme více ze hry, dostávali jsme se do šancí, ale nedali jsme gól. Ten pak přišel po rohovém kopu. Druhý poločas kluci dobývali soupeře, ale Čistá byla zalezlá, málokdy překročila polovinu a to se pak nehraje úplně nejlépe. Čistá šla do deseti a my jsme krátce poté navýšili vedení. To, co se stalo potom, to jsem ještě nezažil... Zápas se dohrál bez emocí a v závěru jsme přidali ještě jeden gól."



Počet diváků: 75. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - GEBOUSKÝ František (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.