0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 17:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrášťany domácí Pavlíkov nešetřily a nadělily mu bůra


Branky


31. P. Králička (p.) , 33. K. Loula , 59. K. Loula , 88. A. Herrmann , 90. A. Herrmann
2

Pavlíkov - V dohrávce prvního jarního kola zavítaly Chrášťany do Pavlíkova, kde se dal očekávat vyrovnaný duel, ale skutečnost byla nakonec úplně jiná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na držení míče se nehraje

V prvním poločase daly Chrášťany domácím lekci z produktivity. Domácí drželi daleko více míč na kopačkách než hosté, ale ke gólu to nevedlo. Na druhé straně hosté hrozili z rychlých brejků. Ve 29. min. měl k dispozici Pavlíkov trestný kop, ale Hinkovu střelu Čecho vychytal. Minutu poté utekl Kozák, zavedl balon do vápna a byl stažen Burešem k zemi. Sudí Vodrážka správně nařídil pokutový kop, který Králička s přehledem proměnil – 0:1.

 

Hned o dvě minuty později posunul Nováček do brejku Loulu, který tváří tvář Benešovi nezaváhal a střelou mezi nohy ho překonal – 0:2. Do konce poločasu byl stejný scénář, domácí drželi míč, ale do vyložených šancí se jim nedařilo dostat, branku hostů ohrozili jen z velké dálky. Hosté stále hrozili z brejků, konkrétně Kozák svedl spoustu sprinterských soubojů s domácím Burešem, ale skóre se již do poločasu nezměnilo.

Druhá půle opět pro hosty

Druhý poločas přinesl úplně stejný scénář jako ten první. V 59. min. poslal Erben kolmici na Loulu, který šel sám na bránu. Někteří z domácích hráčů přestali hrát, protože pomezní signalizoval ofsajd, ale hlavní sudí Vodrážka viděl dobře, že Loula vybíhal z vlastní půlky, a tak nemohla o ofsajdu být řeč. Ten svůj nájezd proměnil přelobováním Beneše – 0:3. Od třetího gólu drželi balon už jen domácí. Několikrát se jim podařilo vystrašit brankáře hostů, to především po centrech do vápna, které propadly celým vápnem a skončily těsně vedle tyčky.

 

Pavlíkov prostřídal a postupně mu docházely síly. Dvě minuty před koncem se dostal Kozák až k zakončení, ale Beneš dokázal střelu vyrazit. K balonu se ale jako první dostal Loula, který ho předložil před bránu a střídající Herrmann si věděl rady – 0:4. Poslední slovo měl znovu Herrmann. V 90. min. zatáhl balon po lajně Loula a poslal balon opět před bránu, kde si ho našel skvěle hrající Herrmann a uklidil míč do brány – 0:5.

 

Spoluautor: Kryštof Loula, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: "Dnes jsme předvedli ne moc pěkný, ale efektivní fotbal. Domácí nás nepouštěli k balonu, hrozili jsme jen z brejků, ale nakonec z toho byla vysoká výhra venku, za což jsme velmi rádi. Domácí krajní obránci často podporovali ofenzivu, tak jsme hráli vepředu 2 na 2, díky čemuž jsme se dostávali do velkých šancí."



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - Z. Ledvina [-] (75. V. Mašek [-] ) , T. Kindl [-] (46. T. Gebhart [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (63. O. Gebhart [-] ) , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] , L. Konopásek [-] (10. P. Hamouz [-] ) , P. Štorek [-] , T. Hink [-] (64. K. Novák [-] ) , L. Kříž [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Králička [-] (74. A. Herrmann [-] ) , F. Sladkovský [-] , L. Kozák [-] , Z. Hubáček [-] , R. Kozák [-] , V. Erben [-] , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , F. Lauber [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 17. P. Hamouz , 30. A. Bureš , 42. T. Kindl - 16. R. Kozák , 42. P. Králička , 82. Z. Hubáček .
Hráči zápasu: A. Herrmann , K. Loula .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ROLL Marek (N), GREGOR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích