Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov nemusel neproměněných šancí litovat


Branky


0

Řevničov - Suverénně poslední celek soutěže zajížděl do Řevničova, kde byl favoritem jasně domácí celek. Ten v první půli vstřelil tři góly rychle jdoucí po sobě, na které Čistá sice zvládla jedním odpovědět, ale ze strany Řevničova mohlo být branek více. Druhý poločas si již domácí výhru pohlídali a odstartovali tak s "povinnými" třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během devíti minut

Do zápasu vstoupila překvapivě lépe Čistá, která byla aktivnější, ale gólově to nedokázala zužitkovat. Veškeré útočné akce končily nepřesným zakončením nebo v jednom přípradě v rukavicích Peterky. Řevničov přišel s první šancí a ta byla hned gólová. Autorem prvního gólu byl Jan Husák, když překonal Kratochvíla přesnou střelou - 1:0. Další zásah na sebe nenechal dlouho čekat. Druhým střelcem v gólové listině byl Hošek, když svou střelu za vápnem otřel o tyč a Kratochvíl byl bezmocný - 2:0.

 

Úspěšnou devítiminutovku završili domácí třetím gólem. Kolek dostal míč na úroveň penaltového puntíku a mířil přesně - 3:0. Během první půle měli domácí ještě další šance, ale třeba např. Fujera nedokázal dostat míč do sítě z úrovně malého vápna. Pět minut před koncem první půle Čistá snížila, když se vyražený míč od domácího brankáře dostal k R. Votroubkovi, který skóroval - 3:1.

Řevničov si vítězství pohlídal

Do druhé půle vstoupila opět lépe Čistá, ale bez výraznější šance. Ta přišla po přímém kopu Hoška, který skončil na břevně. V 70. min. se uvolnil kolem bránícího hráče a přesnou střelou k tyči překonal hostujícího brankáře - 4:1. O deset minut později se Čistá ozvala gólově ještě jednou a opět u toho byl R. Votroubek, jehož zakončení Peterka lehce lízl konečky prstů, vytlačit míč z branky ale nedokázal - 4:2. Zbytek zápasu si Řevničov pohlídal a bral tak za tři body.

 

Zdroj: oficiální stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] - J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , J. Kolek [-] , J. Fujera [-] , M. Pedál [-] - J. Husák [-] - D. Schneider [-] (80. J. Pesl [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , P. Richter [-] , J. Votroubek [-] , A. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] (77. K. Pešek [-] ) , M. Fidler [-] , J. Votroubek [-] , J. Švarc [-] , M. Koloc [-] , L. Havlíček [-]

ŽK: 75. J. Fujera - 77. J. Švarc .
Hráči zápasu: J. Husák - R. Votroubek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÝ Martin - BOBÁK Vladimír (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.