2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


19

Chrášťany - Nedělní slunečné odpoledne nabídlo souboj Chrášťan se Šanovem. Mělo se jednat o celkem jednoznačnou záležitost, ale nakonec to byl souboj více než vyrovnaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, ale jen jeden gól

Domácí hned od začátku převzali taktovku zápasu, hostům nepůjčovali míč a snažili se kombinovat. Netrvalo dlouho a prosadili se i gólově. Po centru Nováčka z levé strany se k míči dostal Hanzl a vstřelil první branku utkání – 1:0. Domácí tlačili dále, dostávali se do šancí, ale žádnou z nich nedokázali proměnit, útočné duo Loula-Sladkovský bylo ve finální fázi bezzubé. I hosté o sobě dali několikrát vědět do poločasu, ale ani jednu z šancí nevyužili. Tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

ČK pro Kozáka a vyrovnání

Do druhé poločasu vstoupili lépe hosté. Dostávali se do šancí a netrvalo dlouho a jednu z šancí využili. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště se dostal k míč až k Takácsovi, který ve vápně dokázal propálit domácího Čecha – 1:1. Domácí odpověděli během několika málo minut. 7 minut po vyrovnávací trefě se prosadil po rohovém kopu kapitán Dvořák – 2:1. Další důležitá událost se stala v 73.minutě, kdy po druhé žluté kartě šel do sprchy domácí Kozák.

 

Od té chvíle to byl totální tlak od hostujícího týmu, který vyústil ve vyrovnávací branku po závaru z rohového kopu, kde se prosadil hostující J.Šiler – 2:2. Do konce zápasu se už nic neudálo, a tak následovaly pokutové kopy.

Šanov získal krásné dva body

Rozhodlo se až v 8. sérii, do té doby všichni střelci proměnili. Domácí Tomáš Rédl přestřelil a tak putuje druhý bod do Šanova.

 

Autor: Kryštof Loula



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: "Dnešní zápas byl zklamáním. Chtěli jsme 3 body a máme 1. V prvním poločase jsme mohli dát 3 góly a bylo by po zápase, místo toho můžeme být nakonec rádi za 1 bod. Po červené kartě jsme jen odkopávali a čekali, co se stane. Musíme na tenhle zápas, co nejdříve zapomenout a připravit na příští zápas, který nebude vůbec lehký."




Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - Z. Hubáček [-] (76. A. Herrmann [-] ) , L. Hanzl [-] , R. Kozák [-] , F. Sladkovský [-] (86. L. Rédl [-] ) , T. Rédl [-] , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , P. Králička [-] , Z. Polívka [-] (59. Z. Kozák [-] ) , D. Dvořák [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Blecha [-] , S. Hrubý [-] , J. Šiler [-] , A. Sekyra [-] , D. Šika [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (39. I. Takács [-] ) , T. Cafourek [-] (35. J. Šiler [-] ) , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] (81. D. Sklenička [-] )

ŽK: 63. Z. Kozák - 12. D. Šika . ČK: 73. Z. Kozák .
Hráči zápasu: M. Nováček - I. Takács .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TICHÝ Martin, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Chrášťany si před domácím publikem vítězství pohlídají, spraví si po minulém kole chuť a hosty pošlou domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tady by to měla být jednička, tak snad mě domácí nezklamou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích