M. Knakal 32. (p.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira těžký zápas zvládla a z Tachova odjíždí jako vítěz


Branky


32. M. Knakal (p.) - 9. M. Douděra , 18. J. Martinic , 69. Š. Zahálka , 80. J. Šimek
32

Admira v minulém kole zaškobrtla doma s Dobříší, ale jinak válí. To mohla nyní potvrdit v Tachově, kde je ale nečekalo nic jednoduchého. To samotný zápas také potvrdil, byť je výsledek celkem jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira si získala náskok

Dal se čekat vyrovnaný souboj, což se také potvrdilo. Jako první šli do vedení hosté a to už v 9. minutě. Doudera si narazil se spoluhráčem před rohem vápna a křížnou střelou o tyč poslal svůj tým do vedení - 0:1. Uběhlo dalších devět minut a pražský celek vedl už o dva góly. Signál z přímého kopu vyšel naprosto dokonale. Zahálka kolem zdi po zemi našel Martinice a ten jako první v chumlu hráčů za sebou uklidil k tyči - 0:2.

 

Admira chtěla vedení udržet, ale Tachov se hnal za kontaktním gólem. Uběhla půl hodina hry a v pokutovém území byl faulován Braun. Sudí Vyhnanovský ukázal na značku pokutového kopu, ke kterému se postavil Knakal. Jungr stranu netrefil a zkušené zakončení domácího hráče rozvlnilo síť - 1:2. Domácí se dále tlačili za vyrovnáním, ale k tomu první poločas nedošlo i díky dobrému výkonu Jungra, který svůj tým podržel.

Tachov se nevzdával

Tachovští si stanovili jasný cíl, kterým bylo vyrovnání. Neměli k němu daleko, ale obrana hostí působila kompaktně a údery domácích odrážela. V 69. minutě se podařilo vsítit Admiře uklidňující gól. V 69. minutě si míč zakryl Čácha ve středu hřiště a z otočky vyslal Zahálku. Ten postupoval sám na Houdka a pod ním poslal míč do sítě - 1:3. Domácí to ale nezabalili a dále byli zejména ze standardních situací a dlouhých autů nebezpeční.

 

Byť se Tachov snažil, kýžený kontaktní gól nepřišel. Defenziva pražského celku působila spolehlivě a domácím čas utíkal. Veškeré naděje jim vzal v 80. minutě střídající Šimek. Ten těžil z útočného postupu svého spoluhráče do vápna. Míč se ale odrazil k němu a z první ho poslal krásně do šibenice - 1:4. V závěru postupoval sám Braun na Jungra, ale nadvakrát brankáře nepřekonal. A z následného centru na zadní tyč mířil vedle Habart. Všechny body tak putovaly do hlavního města. 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Dan Houdek, brankář: "Zákroky a chování Admiry potvrdily to, proč nemají lidé rádi Pražáky. Sportovně jsme nestíhali, pro mě je Admira favoritem soutěže a když by někdo měl postoupit, tak právě ona. Mají to najeté, mají dobré hráče. Pro nás to bylo těžké, lepili jsme to. To nás ale neomlouvá, doma jsme dostali čtyři góly. Smekám před soupeřem po sportovní stránce."

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Výborný výsledek, bylo to těžké utkání. Podařilo se nám vstřelit dva rychlé góly, ze kterých jsme těžili. Poté soupeř srovnal z penalty a do půle to bylo vyrovnané. Nechtěli jsme dostat Tachov do hry, ale tlačil nás. Dali jsme gól z brejku, soupeř byl i nadále nebezpečný, především ze standardek a dlouhých autů. Pro obranu to bylo těžké, ale ustáli jsme to."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , R. Skopový [-] (75. M. Vaďura [-] ) , L. Tušl [-] , J. Blažek [-] , M. Ruda [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Skopový [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , T. Fingerhut [-] (56. J. Šimek [-] ) , T. Pavlata [-] (75. J. Michálek [-] ) , M. Douděra [-] (67. J. Štefan [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (82. M. Fric [-] ) , J. Martinic [-] (89. J. Klimt [-] ) , O. Herc [-]

ŽK: 21. M. Braun , 40. M. Ruda , 48. J. Matas - 26. M. Čácha , 41. O. Herc , 41. T. Fingerhut , 50. J. Martinic .
Počet diváků: 236. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - KREJSA Josef, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra hostů

Byl bych špatný trenér, kdybych nebyl přesvědčen o kvalitě svého týmu.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích