Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až Bohumín zastavil novojičínské


Branky


19

 

Bospor šokoval lídra tabulky! Novojičínští borci neztratili během sedmi kol ani bod při skóre 20:3, ovšem jejich tažení utnuli v sobotu svěřenci Martina Špičky. Soustředěným a kvalitním výkonem vydřeli zaslouženou výhru 2:1, na které se trefami podíleli Milan Halaška a Mario Latocha. Bohumíňáci už mají rázem 11 bodů, čtyřikrát v řadě nepoznali hořkost prohry.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do Nového Jičína přijeli hosté bez Martina Hanuse, Jakuba Padýcha i stále Dominika Paleje, v brance dostal přednost František Moláček.

Na gól se čekalo pouze čtyři minuty, než prudký nákop z rohu Richarda Vaclíka srazila domácí obrana k Milanu Halaškovi, který pohotově míč uklidil k tyči – 0:1!

Další roh Vaclíka hlavou usměrnil Marek Lišaník nad břevno, ale ve 25. minutě po Vaclíkově trestném kopu a už Mario Latocha hlavičkoval přesně – 0:2!

 

Novojičínští se dlouho vzpamatovávali ze šoku, časem ale získali územní převahu. Moláčka v brance ovšem vystrašil jen ve 33. minutě Juříček, který technickou střelou trefil tyč.

Daleko větší šance měli do přestávky hosté.

Nejprve po další standardní situace střílel prudce, ale také nepřesně Jakub Sittek, poté se v ideální pozici ocitl František Hanus, bohužel míč netrefil.

 

 

Po přestávce už domácí měli stálý tlak, chvílemi výrazný.

Na Moláčka si nepřišel Pyclík, ale v 55. minutě z poměrně velké dálky napřáhl Kiss Farkas a míč po jeho skákavé ráně si našel cestu do sítě – 1:2.

Vzápětí po krásné akci Opatřil minul odkrytou branku, Pyclík také nemířil zblízka hlavou přesně.

Do otevřené obrany naopak utekl hostující Latocha, v posledním kroku si však balón ukopnul a nedostal se tak vůbec do zakončení.

 

Hostům ubývaly síly. Kapitán Roman Košťál bojoval s nemocí a musel střídat, kvůli potížím se zády nedohrál Richard Vaclík a poraněné rameno nedovolilo dokončit duel ani Janu Ferencovi.

Bospor se však mohl spolehnout na gólmana Moláčka, který vychytal sólo Pyclíka, navíc sedm minut před koncem jej na čáře zastoupil Adam Leibl při hlavičce Klepáče.

To už domácím tekly nervy a vše podtrhnul gólman Ognjanov, který po závěrečném hvizdu srazil Lišaníka a viděl červenou kartu. Alespoň se do šatny pak za svůj skutek přišel omluvit…

 

Zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz/

 



Ohlasy k zápasu



FK Bospor Bohumín
trenér, Martin Špička: Zápas s dosud suverénním Novým Jičínem jsme brali jako výzvu a z týmu čišela chuť uspět. Stejně jako ve dvou předešlých zápasech, kdy jsme dotáhli k remízám zápasy z dvougólové ztráty, tak i tentokrát mužstvo ukázal charakter. Odmakali jsme to, a jsem proto spokojen s výsledkem i předvedenou hrou. Trápily nás teď nějaké nemoci, takže ve druhé půli jsme byli pasivnější, po vynucených střídáních nám poklesla kvalita, ale zvládli jsme to. Zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz/



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , T. Wolf [-] , F. Nippert [-] , D. Mička [-] (46. J. Klepáč [-] ) - M. Staněk [-] (75. I. Preči [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Opatřil [-] - P. Urbanovský [-] , O. Pyclík [-]

FK Bospor Bohumín
F. Moláček [-] - P. Moskál [-] , R. Košťál [-] (67. L. Poštulka [-] ) , J. Sittek [-] , A. Leibl [-] - R. Vaclík [-] (79. J. Kubinski [-] ) , F. Hanus [-] , M. Halaška [-] , J. Ferenc [-] (64. J. Baculák [-] ) , M. Latocha [-] - M. Lišaník [-] -

ŽK: 85. O. Pyclík - 50. R. Vaclík , 76. M. Lišaník , 95. F. Moláček . ČK: O. Ognjanov .
Počet diváků: 174. Rozhodčí: Buček Vítězslav - MAREK Daniel, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích