3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov poprvé vyhrál, Čistá naopak ochutnala porážku


Branky


14. A. Mašek , 21. Z. Ledvina , 30. A. Bureš - 29. M. Fidler , 81. Z. Šmíd
23

Ve třetím kole hostili hráči Pavlíkova borce z Čisté. Pavlíkov v minulých utkáních ztratil tři body v koncovce obou předešlých zapasů, proto chtěl před svými fanoušky konečně vyhrát a nadále se prezentovat svou kombinační hrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov si vytvořil náskok

Úvod utkání vyzněl jasně pro domácí, kteří svou hrou činili obraně Čisté velké potíže. Již ve 14. minutě šli do vedení, když si A. Mašek narazil na polovině hřiště s Novákem a svou kolmicí vyslal do lajny Kindla, který si to namířil přímo do vápna, kde ho srazil stoper hostů. Rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop. Toho se ujal A. Mašek, který míč umístil do protipohybu Kratochvíla - 1:0. Za pár minut mohl Pavlíkov skóre navýšit, ale Ledvina z nulového úhlu napálil pouze tyč. Ve 21. minutě už bylo skóre změněno. Po akci z levé strany hřiště se před Kratochvílem zjevil sám Ledvina a střelou podél nohy změnil skóre - 2:0. Za necelých deset minut viděli tamní diváci další branku. Čistečtí získali vhazování na polovině hřiště, na které si seběhl na střed hřiště levý záložník hostí Fidler. Toho domácí úplně vypustili a ten z prvního doteku překvapil v brance mladého Turečka, pro kterého to byla premiéra v brance Pavlíkova - 2:1. Zápas pokračoval v podobném duchu, Pavlíkov tlačil a hosté hrozili z brejků, ze kterých nevytěžili nic. Ve 30. minutě se na polovině hřiště uvolnil A. Bureš, předal míč V. Maškovi, který jej předal Ledvinovi. Ten míč zatáhl po levé straně a na hranici vápna ho posunul na připraveného A. Bureše, který v pohodě překonal brankáře hostů - 3:1. Zbytek poločasu se odehrával mezi šestnáctkami.

Vyrovnání bylo blízko

Druhá půle se odehrávala přesně tak, jak skončila ta první. Vyrovnaná, skoro žádné šance na obou stranách. Domácí však stále měli územní převahu a kontrolovali míč na svých kopačkách. V 70. minutě se obraz hry pomalu měnil a domácí přestávali hrát, čímž dostávali do šancí hráče Čisté. Běžela 80. minuta, hosté po jednom ze svých nákopů překvapili domácího Vávru na hranici vápna, kterého míč trefil do ruky a sudí odpískal přímý volný kop. K tomu se postavili dva hráči. Po pristrčení od spoluhráče se ke střele dostal Šmíd a střelou do šibenice nedal Turečkovi šanci - 3:2. 

Domácí si opět zahrávali se ztrátou tří bodů. V 85. minutě na hranici pokutového území padl na zem útočník Čisté přes nohu Hamouze a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se opět postavil Šmíd, ale pod tíhou okamžiku poslal míč nad domácí svatyni, a tak skóre zůstalo nezměněno. V koncovce utkání už dokázali domácí hráči své první tři body v sezóně uhájit.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: První polovina utkání byla jasně pro nás, hra se musela líbit, tvořili jsme si dobré šance na gól ze kterých jsme nakonec vytěžili tři. Bohužel jsme si opět neodpustili nějaké ty chyby. Po jedné z nich jsme také inkasovali první gól. Začátek druhé půle jsme také chytili dobře, hráli aktivně dopředu i dozadu. Od nějaké 70. minuty se naše aktivita stávala více pasivitou a to dovolovalo hostům tvořit nějaké šance. V koncovce jsme se znovu báli o výsledek. Nejdříve hosté snížili po naší zbytečné chybě před vápnem, když jsme zahráli rukou a nakonec ta penalta, kterou naštěstí hosté nevyužili. Jinak s předvedenou hrou jsem já osobně spokojený, snažíme se hrát rychle, po zemi a jsou z toho šance. Jen ty zbytečné chyby na konci zápasů, těch se musíme vyvarovat."

TJ Čistá
Matěj Koloc, útočník: "První půli jsme byli horší a Pavlíkov nás uběhal, chyběla mezihra. Ve druhém poločase jsme se zvedli a dostali jsme se na dostřel. V závěru jsme ale neproměnili penaltu, kdy bod by byl vzhledem k průběhu zápasu pro nás velmi cenný."



Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - T. Kindl [-] (67. O. Polcar [-] ) , L. Konopásek [-] , A. Bureš [-] , V. Mašek [-] (30. P. Souček [-] ) , Z. Ledvina [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , K. Novák [-] (46. P. Hamouz [-] ) , L. Ullrich [-] (60. B. Vávra [-] ) , L. Bureš [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Koloc [-] (67. D. Stárek [-] ) , J. Votroubek [-] , A. Votroubek [-] (46. A. Lauber [-] ) , M. Fidler [-] , S. Tesař [-] (82. J. Votroubek [-] ) , M. Pešek [-] , M. Jopa [-] (58. P. Olah [-] ) , Z. Šmíd [-] , R. Stárek [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 54. A. Bureš .
Hráči zápasu: A. Bureš , A. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TITLBACH Marek, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Pavlíkov doma nezaváhá a uhraje 3 body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích