1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdku stačil jeden zásah


Branky


15

Jediný gól rozhodl domácí utkání s Hodonínem. Ve 33. minutě nás poslal do vedení Tomasz Gomola a soupeř již nedokázal reagovat. Měl to stížené i tím, že od 56. minuty dohrával zápas bez vyloučeného Mareše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání s Hodonínem vstoupili Valcíři se změnami v sestavě. Michal Švrček se vrátil ze středu hřiště na pravý kraj obrany, po třech utkáních se v bráně objevil Richard Mrozek. Od začátku také nastoupil útočník Tomasz Gomola. Dlouhé minuty jsme se však v první půle hledali. Kombinace, jiskra, šance, to vše bylo na straně Hodonína. Mrozek se tak nenudil. V 11. minutě se před ním zjevil Mareš, jedovku však náš gólman dokázal vykrýt. Méně práce už pak měl o chvíli později s pokusem Sasína.

Zažehnout "oheň" se nám podařilo až naší silnou zbraní. Ve 33. minutě jsme byli důrazní ve vápně, gólman Petráš míč vyboxoval a v následném závaru si míč našel Tomasz Gomola. Nevymýšlel žádné složitosti a napálil míč pod břevno. Zbytek půle už patřil nám. Nejprve málem překvapil střelou na bližší tyč gólmana Ciesarík, následně se zaskvěl Petráš proti hlavičce Varadiho. V 45. minutě pak zázračně lapil šanci Gomoly i Literáka. To vše po standardních situacích!

Soupeř by si v druhé půli dělal zálusk na vyrovnání, to je jasné. V 56. minutě se však na výlet vydal Literák a v cestě na brankáře Petráše jej zastavil nedovoleně Mareš. To znamenalo jediné, červenou kartu a tudíž notné komplikace pro Hodonín, nám naopak klidnější život.

Žádnou větší převahu to však neznačilo, byť bez možností jsme nezůstali. V 66. minutě se vydal na sólovou jízdu Vokoun, byla z toho slibná akce, na jejímž konci byla střela nad Gomoly. V 69. minutě dal o sobě také vědět nejlepší střelec MSFL. Varadimu však zkazil radost dobrým zákrokem gólman, následnou dorážku pak poslal Dendis mimo bránu.

Kýžená pojistka však nepřicházela, a tak měl Hodonín stále naději. K žádné větší šanci se však nepropracoval, můžeme zmínit pouze střelu střídajícího Diona, s kterou však neměl Mrozek výraznější problém. My jsme naopak mohli využívat otevřené obrany hostů, bohužel se nám žádná z akcí nepovedla dotáhnout. V závěru se vydal útočit i brankář hostí Petráš, což mohl potrestat Varadi, z větší dálky však prázdnou bránu minul.

 zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku-Místku: Mohu být maximálně spokojený pouze se třemi body. Výkon nebyl podle mých představ. Nemůžeme se takhle prezentovat proti oslabenému soupeři. Pořád si říkáme, ať hrajeme aktivně a vždy musí uběhnout nějaký čas, v tomto případě půlhodina, než tak začneme hrát.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
R. Mrozek [-] - P. Literák [-] , M. Švrček [-] , D. Bialek [-] - V. Vokoun [-] , J. Hruška [-] , A. Mrkvička [-] (38. D. Dendis [-] ) , J. Ciesarík [-] (77. J. Farský [-] ) - A. Varadi [-] , P. Strnad [-] (87. M. Kutáč [-] ) , T. Gomola [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Suchý [-] , P. Fojtík [-] , P. Šustr [-] , M. Flasar [-] , L. Mareš [-] , L. Michna [-] (60. P. Dione [-] ) , J. Hesek [-] , T. Ťok [-] , J. Kosorin [-] , R. Sasín [-] (77. J. Hromek [-] )

ŽK: 15. A. Mrkvička , 30. J. Hruška , 59. P. Strnad , 83. T. Gomola - 33. M. Petráš , 51. M. Flasar , 66. P. Fojtík . ČK: 56. L. Mareš .
Počet diváků: 236. Rozhodčí: Dorušák Petr - KŘEPSKÝ Michal, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Frýdek doma sbírá body a bude si chtít spravit chuť po minulém zápase a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích