R. Kolář 79.
J. Knap 84. (p.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná odehrála druhý poločas v deseti, Radek Polášek zařídil vítězství za pět dvanáct


Branky


79. R. Kolář , 84. J. Knap (p.) - 21. R. Polášek , 63. T. Sejpka , 89. R. Polášek
25

Pustověty se v soutěži otrkávají a nyní hostily Olešnou. Tedy celek, který je jedním z favoritů. Domácí nepředvedli vůbec špatný výkon, ve druhé půli dokázali proti deseti srovnat. Neuhlídali ale závěr utkání a zkušený Radek Polášek je potrestal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná dohrávala v deseti

Od začátku se hrálo vcelku pohledné utkání. Ve 21. minutě se dočkali příchozí diváci první branky. Pustověty ztratily míč po vlastním autovém vhazování, ten byl posunut na R. Poláška a ten trestal - 0:1. Další šance měla Olešná po rohových kopech a standardních situacích, ale další branka z toho nebyla. Domácí spoléhali na úniky Truksy a Elmericha. Ani Sokol ale ze svého snažení nic nevytěžil. Ve 44. minutě byl vyloučen Procházka, který špatně načasoval skluz a viděl červený kartónek.

Radek Polášek rozhodl

Do druhé půle se vstoupilo podobně jako do té první. Znovu to byla Olešná, která se radovala. Krátce po hodině hry se od rohového praporku dostal na roh velkého vápna Sejpka a vyslal polovysoký centr na branku. Před Matějovským přeběhl útočící hráč a aniž by se míče dotkl, brankáři zakryl výhled a míč skončil v síti - 0:2. Čas plynul a už to vypadalo, že Olešná své vedení udrží.

 

V 79. minutě ale situaci Olešné neulehčil Kolář, který uklidil mířený centr do vápna za Fiedlera - 1:2. O pět minut později bylo pro hosty ještě hůř, to když byla odpískána penalta. K té se postavil Knap a zkušeně srovnal - 2:2. Olešná během druhého poločasu neproměnila stoprocentní šanci, které mohla litovat. To se ale nestalo, neboť byl ve správný čas na správném místě R. Polášek. K němu proskákal míč po chaosu ve vápně a z bezprostřední blízkosti tak měl snadnou úlohu a rozhodl toto utkání - 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "Odehráli jsme koukatelný a vyrovnaný zápas. V zápase jsme prohrávali, do konce poločasu byly šance na obou stranách, ale branka už nepadla. Navíc se nechal vyloučit Špáca (Jakub Procházka, pozn.red.) a Olešná šla do deseti. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu. Nám se ale podařilo srovnat. Bohužel jsme o remízu na samém závěru zápasu přišli, když rozhodl Radek Polášek."

FC Olešná
Miloslav Doležal, vedoucí týmu: "Neodehráli jsme dobré utkání. K zápasu jsme přistoupili profesorsky, jako kdyby se nám nemohlo nic stát. I přesto jsme se dostali do dvoubrankového vedení, když zejména branka Radka Poláška byla výstavní. Jenže přišla červená pro Kubu Procházku, domácí v závěru vyrovnali a když už vše směřovalo k penaltám, tak Radek Polášek využil centr Tomáše Vodrážky a vstřelil kýženou vítěznou branku. Cenná výhra, 3 body bereme."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - P. Bučák [-] (45. J. Sixta [-] ) , J. Knap [-] , R. Kolář [-] , R. Truksa [-] , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , J. Bauer [-] , M. Elmerich [-] , P. Matějovský [-] , P. Hovorka [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Procházka [-] , F. Blecha [-] , R. Polášek [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , P. Ivanov [-] (59. V. Holík [-] ) , T. Sejpka [-] , M. Vodrážka [-] , J. Černý [-] , K. Ivančík [-]

ŽK: 25. R. Truksa , 85. J. Knap , 89. J. Sixta - 19. T. Sejpka , 35. J. Procházka . ČK: 44. J. Procházka .
Hráči zápasu: J. Knap - R. Polášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ASNÍK Daniel, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: výhra hostů

Olešná jede, i když top zápasy ji ještě čekají. Pustověty jsou jak na houpačce. Zvítězí o něco kvalitnější a hlavně zkušenější tým, tedy Olešná.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů