0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov na Branově neskóroval, zrodila se bezbranková remiza


Branky


20

Úvodní kolo se řevničovská Sparta namlsala a sestřelila Sýkořici sedmi góly. Nyní zajížděla do Branova, který jen těsně podlehl Kroučové. Domácí to v tomto utkání zamkli a po náročných devadesáti minutách dotáhli zápas až do rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Úrovni zápasu nepřidal moc povrch, který byl hodně nekomfortní, nicméně pro oba celky stejný. Hra byla zpočátku vyrovnaná a dlouho se čekalo na výraznější šanci. Střela P. Bohatého mířila mimo, pokus Hoška lapil Pulchart. Udeřit mohlo na druhé straně, ale útočníka domácího celku vychytal Peterka. Největší šancí hostí byla střela Kolka po přihrávce P. Bohatého, ale prvně jmenovaný prováhal ten správný moment. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ani druhá půle nepřinesla gól

Cíl pro domácí byl jasný. Pokusit se udržet remizový stav a ideálně se pokusit prosadit vpředu. Hosté chtěli zase svou hru především zjednodušit a urvat zápas na svou stranu. Blízko k brance měl střídající Fujera, ale v dobré příležitosti jej zradila jeho technická stránka. V další šanci se zjevil po rohovém kopu Tóth, ale trknul nad. Střílet zkoušel také Beneš, ale jeho střela mířila také nad. A neuspěla ani tvrdá rána P. Bohatého, kterou Pulchar zneškodnil.

 

Hosté měli převahu, byli více na míči, ale domácí defenziva odolávala. Branov mohl zápas rozhodnout, ale jeden z domácích neproměnil samostatný nájezd na Peterku. Poslední šancí byl průnik do vápna P. Bohatého, ale střela mřila vedle zadní tyče. Výsledek jistě potěšil fanoušky defenzivního fotbalu.

Plusový bod do Řevničova

V první sérii proměnili domácí a odpovědět mohl Fujera. Ten míč trefil sice tvrdě, ale Pulchart jeho myšlenku vystihl - 1:0. Peterka odpověděl nejlepším možným způsobem a také si připsal jednu chycenou "desítku". Urbanovič přesně k tyči srovnal - 1:1. Gólman hostí si sáhl i na další pokus, bohužel to na chycení nestačilo. Za Řevničov šel Beneš a prokázal své zkušenosti - 2:2. Hosté mohli děkovat především Peterkovi, který lapil i další penaltu a následně P. Bohatý proměnil - 2:3. V poslední sérii domácí sice uspěli, rozstřel ale ukončil Hanzlík - 3:4.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání se nebude hodnotit úplně pozitivně. Sice si odvážíme dva body, ale ten jeden bod je prostě ztráta. Buďme ovšem rádi, že jsme zvládli alespoň pokutové kopy a bereme dva body. V utkání jsme sice měli více šancí, ale proměnit jsme je nedokázali. To kdyby zase na druhé straně jednu ze dvou velkých šancí proměnili domácí, mohli jsme odjíždět s prázdnou."



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - P. Suchan [-] , D. Moulis [-] (80. J. Sipoš [-] ) , M. Svoboda [-] (46. R. Hubka [-] ) , M. Kozel [-] , V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] , T. Krátký [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] - J. Hošek [-] (72. L. Hamouz [-] ) , J. Husák [-] (83. O. Hanzlík [-] ) , M. Beneš [-] - P. Bohatý [-] , J. Kolek [-] (56. L. Petráček [-] ) - M. Pedál [-] (52. J. Fujera [-] )

ŽK: 30. P. Suchan , 74. M. Rasocha , 86. V. Vilím - 87. L. Hamouz .
Hráči zápasu: M. Pulchart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Jiří - BAUER Jan, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Po Roztokách druhý favorit soutěže naváže na vysokou výhru z prvního kola.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů