FOTO: Skvělý Kopáček vychytal Janovu zlaté tři body


Branky


25

Řevničov se v úvodním kole namlsal, pak ale přišla bezbranková remiza na Branově. Janov po prohře s nováčkem soutěže vše napravil doma s Kroučovou a nyní jel potrápit Řevničov. To se mu náramně podařilo. Byť měli domácí více ze hry, podruhé za sebou nevstřelili branku a prohráli tím nejtěsněji možným způsobem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov byl ze začátku jako na kolotoči

Úvod začátku patřil jednoznačně Řevničovu. Uběhlo sotva pár vteřin a mezi stopery dostal míč P. Bohatý. Vystřelil na Kopáčka, ale ten předvedl výborný zákrok a míč s vypětím všech sil vytěsnil mimo tři tyče. Do další šance vyslal řevničovského útočníka Fujera, ale jeho centru na přední tyč následovala střela nad. Dusno bylo i na druhé straně, to když proti střele z hostujícího hráče z úrovně penalty výborně zasáhl Peterka.

 

Řevničov si bezesporu vytvořil více šancí než Janov, ale nedokázal z nich nic vytěžit. Janov se postupně rozehrál a dostal se do ojedinělé šance, která brankou také neskončila. Byť měli domácí více ze hry, především ze začátku hry, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Řevničov obdržel lekci z produktivity

Vstup do druhé půle měl lepší Janov, který se dostával nadále do zápasu. Řevničovu se příliš nedařilo a když už se dostal do šance, tak ji opět neproměnil. Následně za to byli domácí potrestáni. Centr do vápna našel M. Bradáče, který byl tísněný Murčem. Míč se trochu se štěstím odrazil k janovskému útočníkovi a ten jej uklidil k tyči - 0:1.

 

Řevničov šel za vyrovnáním a měl k němu několikrát blízko. Především P. Bohatý, který šel sám na Kopáčka. Hostujícímu brankáři udělal kličku, ale nedokázal míč usměrnit do prázdné branky. "Po tomhle zápase jsem měl problém trefit i domů," sdělil ke svému výkonu řevničovský útočník. V další šanci se zjevil Tóth, ale hlavou mířil nad. Janov se ve zbývajícím čase prezentoval defenzivní taktikou "park the bus" a dokázal ubránit těsné vítězství.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: "Po většinu utkání jsme byli bezpochyby aktivnějším týmem. V prvních dvaceti minutách Janovští nevěděli, kde stojí, ale my jsme ovšem nevěděli, kde stojí brána. Když jsme se z malého vápna netrefili do odkryté brány (zejména já a Pavel Bohatý) a soupeř z několika málo šancí dokázal vstřelit gól, tak někde bude chyba. Fotbal se bohužel hraje na góly. Herně je to dobré, jen začít proměňovat šance."

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Řevničov si s námi ze začátku hrál jako kočka s myší. Po patnácti minutách jsme se taky dostali do hry a ta se celkem vyrovnala. Po poločase to mohlo být 9:6 pro domácí a nikdo by se nedivil. Druhý poločas jsme dali rychlý gól a už jen drželi výsledek. Řevničov hrál dobře, ale připomněli nám nás minulý rok s proměňováním šancí."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - BENEŠ Jan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2018 10:42
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

8. 9. 2018 13:47
Výhra hostů
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Řevničov ještě neinkasoval, věřím, že nám se podaří dát góly a vyhrát.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza