Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov deklasoval Chrášťany neuvěřitelnými čtrnácti góly!


Branky


4. J. Husák , 6. V. Kapr , 10. M. Pedál , 15. V. Kapr , 30. M. Pedál , 38. V. Kapr , 41. M. Beneš , 48. J. Husák , 58. M. Pedál , 65. M. Polák , 73. J. Husák , 78. M. Beneš , 85. L. Petráček , 89. J. Urbanovič
24

Řevničov se po hokejovém výsledku z Jesenice představil v domácím prostředí proti Chrášťanům. Těm se zranil Loula a jeho nepřítomnost je znát. Což se projevilo i v tomto utkání, které nabídlo neuvěřitelných čtrnáct branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm poprvé

Řevničov od první minuty na hřišti dominoval. Skóre otevřel hned ve 4. minutě přízemní střelou Husák - 1:0. Na něj navázal po dvou minutách Kapr, který svůj únik zakončil přesně a jako posila se uvedl v tom nejlepším světle - 2:0. První desetiminutovku završil třetí brankou domácích Pedál, který dostal příliš prostoru k průniku do vápna a bylo mu dopřáno klidné zakončení - 3:0.

 

Sparta do soupeře bušila dál a dál. V 15. minutě byla odměněna znovu. Kapr opět utekl hostující defenzivě a nemýlil se - 4:0. Po tomto gólu musel zasáhnout také Peterka. Ten si se střelou hostí uvnitř pokutového území poradil a vyrazil ji. Dorážka se nekonala jen díky včasnému vypíchnutí Tóthem. To zamířilo ale k dalšímu chrášťanskému hráči, který pumelicí rozezněl břevno.

 

Uběhla půl hodina hry a další gól vstřelil z úhlu Pedál - 5:0. Chrášťany na hřišti jako by vůbec nebyly, zápas patřil domácím. Hattrick zkompletoval Kapr, který se opět proháčkoval nekompaktně působící obranou - 6:0. To nejlepší na konec. Další posila a dosti zvučnější přidala sedmý gól. Beneš si všiml špatného postavení Šutery a nádhernou střelou pod břevno ho potrestal - 7:0.

Sedm podruhé

Ani druhou půli nemohli načít domácí lépe. Po třech minutách od úvodního hvizdu sudího Vodrážky se dostal k odraženému míči na vápně Husák a kolem obránce poslal míč přesně k tyči - 8:0. O deset minut později svůj hattrick zkompletoval Pedál, když prostřelil Šuteru - 9:0. V rozmezí dvaceti minut domácí prostřídali a dali si pauzu od vstřelených gólů. Další branku zkoušel přidat Beneš, ale trefil svého spoluhráče. Zaokrouhlení přišlo až z kopačky Husáka - 10:0.

 

A show nekončila! Beneš přidal svou druhou branku, když si našel odražený míč mezi velkým vápnem a penaltou a uklidil jej přesně k tyči - 11:0. Střídající Petráček se zařídil o další gól. Těžil především z práce Husáka, který byl v souboji s gólmanem dříve a adresoval na svého spoluhráče před prázdnou branku - 12:0. Prosadil se také obránce Urbanovič. Toho vyslal Beneš a domácí bek s přehledem obstřelil Šuteru - 13:0. Poslední hřebíček do chrášťanské rakve zatloukl Polák - 14:0.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem

K zápasu je i galerie od Groundhopping - Rafan!



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: "Svého soupeře jsme sfoukli jako svíčku. V úvodu zápasu bylo téměř rozhodnuto, kdo bude brát 3 body. Náš velmi kvalitní tým si sedl a už budeme jen a jen vyhrávat. Řevničov!"




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Murčo [-] , J. Urbanovič [-] , M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (71. P. Matějka [-] ) - J. Fujera [-] (59. J. Kolek [-] ) , J. Husák [-] , M. Beneš [-] , M. Pedál [-] (70. O. Hanzlík [-] ) - V. Kapr [-] (60. M. Polák [-] ) , P. Bohatý [-] (78. L. Petráček [-] )

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - L. Rédl [-] , T. Rédl [-] , P. Králička [-] , L. Hanzl [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-] , F. Sladkovský [-] , M. Nováček [-] , D. Stuchl [-] , J. Karas [-]

ŽK: 28. T. Bohatý - 33. J. Karas .
Hráči zápasu: M. Pedál , V. Kapr , M. Beneš , J. Urbanovič , J. Husák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠMÍD Rudolf, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po vyhrané přestřelce s jesenickým béčkem přidá Sparta další tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích