FOTO: Těsné vítězství Janova nad Čistou


Branky


23

Janov postrádal svého kapitána Kaila a chyběli také bratři Bradáčovi. Čistá tak mohla zabojovat a zkusit obrat favorita tohoto utkání o body. Měla k tomu velice blízko, ale kýžený vyrovnávací gól nepřišel, a tak všechny body putovaly do Janova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Konvalinky byl jediným

Od začátku zápasu se hrálo o každý míč, utkání bylo spíše bojovné. Janov si zpočátku dokázal vytvořit šance a jednu takovou proměnil hned v 8. minutě, kdy utekl Konvalinka a překonal Kratochvíla - 0:1. Poté se hra srovnala a i domácí se dostávali do šancí. Ty pramenily převážně ze standardních situací kolem šestnáctky, ale k překonání Kopáčka nedošlo. První poločas tak skončil hubeným vítězstvím "Sampdorie" Janov.

Janov si vedení vzal zpět

Ve druhém poločase se podařilo Čisté srovnat zásluhou R. Votroubka, který na mezi ofsajdového postavení překonal Kopáčka - 1:1. Hosté si ale po pár minutách vzali vedení zpět. Melč zahrával přímý kop za vápnem a Kratochvíl na něj nedosáhl - 1:2. Zbytek zápasu nabídl opět bojovné pasáže a střelecké pokusy domácích, které ale postrádaly přesnost, a tak Čistá zůstala bez bodu.

 

Galerie od Lukáše Ilberga!



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Matěj Koloc, záložník: "První půli jsme byli horší, ale Janov taky nic neměl. Z jedné šance dal gól. Ve druhé půli jsme byli lepší a více na balonu. Celkem zaslouženě jsme vyrovnali. Rozhodla standardka, pak jsme to museli otevřít. Vyrovnat jsme díky střelecké impotenci nedokázali."

Sokol Janov
Martin Amler, obránce: "Zápas byl z obou stran více o bojovnosti než o fotbalové kvalitě. Na začátku se nám podařilo vytvořit pár šancí, z nichž únik Konvalinky byl úspěšný. Pak se hra vyrovnala a i Čistá hrozila hlavně ze standardních situací. Po poločase se Čisté podařilo vyrovnat, ale my jsme rychle zareagovali a ujali se znovu vedení. Konec utkání byl už jen o bojovnosti a nasazení obou týmu získat body, ale skóre se už nezměnilo. Myslím, že i hlavní sudí odpískal dobrý zápas, s čímž už méně souhlasili hráči a hlavně fanoušci soupeře."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - PROSBOVÁ Eva, KOLÁŘ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2018 19:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

3 body poputují do Janova.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jasné vítězství pro hostující mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza