Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodina stačila Branovu na šest gólů


Branky


22

Branov od začátku sbírá body a prezentuje se pohledným fotbalem. Kdo byl zvyklý, že bude tento tým hrát ve spodním patře tabulky, tak je na omylu. O tom se přesvědčily i Chrášťany, které hrají bez zraněného Louly a ukazuje se, že je pro ně takřka nenahraditelný. Nyní si odvezly vysokou porážku, ale branku si za svůj závěrečný enormní tlak zasloužily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branov ovládl první půli

Zápas odstartoval rychlý gól, když hned ve 3. minutě pelášil sám od půlky hřiště Zítek a proti Šuterovi nezaváhal - 1:0. V 18. minutě to byl tentýž hráč, který přidal další branku, když byl ve správný čas na správném místě - 2:0. Chrášťany měly také šance. Dvě slabé střely domácího brankáře nezaměstnaly, dále si musel poradit s jedným nepříjemným centrem. Zvonila i tyč, to když se míč odrazil od bránícího Moulise.

 

Branov ale počínaje první vstřelenou brankou získal jistotu na kopačky a prezentoval se přízemní kombinační hrou. Po půl hodině hry navýšil skóre Kopejtko, když uklidil rohový kop hlavou do sítě - 3:0. Domácí přidali do šatny ještě jednu branku, když doklepával trestný kop za hostujícího brankáře Rasocha - 4:0.

Poslední dvacetiminutovka pro Chrášťany

Do druhé půle nenastoupil zraněný Rasocha, ale Branovu to šlo i bez něj. Po pěti minutách se mezi střelce zapsal také Krátký - 5:0. Deset minut přidal tentýž hráč další povedenou trefou šestý gól a byl z toho slušný debakl - 6:0. Chrášťany ale nepolevily a stále se snažily hrát. Poslední dvacetiminutovku ovládli právě hosté! Měli několik šancí, ale Pulchart měl v brance zamčeno.

 

Domácí jednička předvedla jeden fantastický zákrok, v dalším případě vyražený míč musel do bezpečí odklízet Moulis. Pulchart si poradil i s technickou střelou zblízka na zadní tyč. Hostujícímu celku to tam zkrátka nepadlo, nebylo mu přáno. Šancí na gól bylo dosti, ale nakonec Chrášťany odjížděly s prázdnou a Branov si připsal další body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Martin Pulchart, brankář: "Jsou to pro nás super body, Čistá udělala dva v Žehrovicích, takže ty tři bodly. Po prvním góle jsme si dovolili, kluci hráli po celý zápas v klidu a zodpovědně. Hráli jsme po zemi, vycházela nám kombinace. Poslední dvacetiminutovka ale patřila Chrášťanům, které měly jeden útok za druhým. Za svou snahu si alespoň jeden gól soupeř zasloužil, ale nebylo mu přáno. Kdyby ale Chrášťany snížily na 2:1, tak by zápas měl jiné tempo."




Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - R. Košina [-] , V. Vilím [-] , T. Krátký [-] (70. M. Hlaváček [-] ) , D. Moulis [-] , J. Zítek [-] , M. Svoboda [-] (59. R. Zikmund [-] ) , M. Rasocha [-] (46. M. Kozel [-] ) , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - D. Ondruš [-] , D. Zelenka [-] , P. Králička [-] , D. Kříž [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-] , F. Sladkovský [-] , M. Nováček [-] , R. Kozák [-] , J. Karas [-]

ŽK: 68. M. Kozel , 88. K. Molo - 41. J. Karas , 65. F. Sladkovský .
Hráči zápasu: M. Pulchart , T. Kopejtko , D. Moulis .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Jiří - HLAVÁČEK Petr (N), LEDVINA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Branov mě překvapuje svými výsledky, s Chrášťany si doma poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza