4:1
(2:0)
68. M. Vrubel (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podžbánské derby mezi Mutějovicemi a Kounovem ovládli domácí


Branky


15. J. Borský , 32. V. Kafka , 48. T. Čuda , 78. T. Bureš - 68. M. Vrubel (p.)
14

Mutějovice - V rámci šestého kola čtvrté třídy se hrálo derby mezi nedalekými Mutějovicemi a Kounovem. Domácí byli favoritem nejen tohoto zápasu, ale jsou také hlavním kandidátem na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trestali chyby soupeře

Začátek zápasu byl plný nepřesností na obou stranách, do prvního náznaku šance se dostali hosté z Kounova, když po rohovém kopu zakončil odražený míč z velké dálky Jebbiou, ale jen do rukavic brankáře Aksamita. Vzápětí se pěkně po levé straně prokombinovali hosté až k centru, který ale skončil na prvním domácím hráči. V 11. minutě přišel nešťastný faul před hostujícím pokutovým územím a střílený ostrý centr musel boxovat brankář Schejbal. O chvíli později se dral do šance rychlonohý Sajner, ale Fejfar mu skvěle pozičně zakončit nedovolil.

 

V 15. minutě už hosté ale akci Mutějovic pohlídat nedokázali, Kafka dostal přesnou přihrávku od Koláčka, nacentroval míč před branku a zcela volný Borský měl jednoduchou práci - 1:0. To začalo vyhovovat domácím, kteří se dostávali více do hry a šancí. Bureše parádně vychytal Schejbal a jeden z bránících hráčů raději míč ukopl na rohový kop. Ten zahrával Kafka a hlavičkují Bureš orazítkoval břevno. Do další šance se dostával Sajner, ale jeho tečovanou střelu vykopl Schejbal.

 

Osmělili se opět i hosté, Schejbal si už rovnal míč zhruba za hranicí dvaceti metrů ke střele, ale byl faulován. Vrubel zkusil vystřelit, ale trefil pouze zeď. Po přhrávce Hubičky zastavila domácí obrana přihrávku na Jelínka, který by postupoval sám na brankáře. Ve 32. minutě přidali domácí hráči uklidňující druhý gól, když přihrávku Koláčka poslal za pomocí břevna do sítě Kafka - 2:0. 

Domácí si výhru pohlídali

Kounov nastoupil do druhého dějství odhodlán s výsledkem něco udělat, ale plány zhatila hned 48. minuta. Dlouhý nákop prodloužil Sajner, zachyboval Jebbiou a Čuda z větší vzdálenosti zamířil nechytatelně k tyči - 3:0. O pár minut později mohlo být sníženo po kombinaci Vrubel - Hubička, ale přihrávku od kapitána hostí zachytil na poslední chvíli brankář Aksamit.

 

Pak se v dobré příležitosti ocitl Tygl, ale vrátivší se obránce mu míč odkopl. Na druhé straně střílel Koláček vysoko nad branku. V 68. minutě byl faulován Jelínek a sudí Týče odpískal pokutový kop. Vrubel bezpečně proměnil a vykřesal ještě pro hosty malou naději - 3:1. Tu mohl vzápětí zhatit Staněk, ale při postupu na brankáře si na míč šlápl.

 

V 77. minutě zahrával rohový kop Kafka, našel hlavu Koláčka, ale proti němu se vyznamenal Schejbal a vyrazil míč na další roh. Ten zahrával opět Kafka, k míči se dostal Bureš a nadvakrát překonal Schejbala - 4:1.

 

 

Na zápase fotil Lukáš Ilberg.



Ohlasy k zápasu



FK Kounov
Petr Huttr: "Chtěli jsme derby ovládnout a Mutějovice porazit. Bohužel jsme po našich chybách dvakrát inkasovali. O poločas se řeklo v kabině, že se nesmí hlavně potřetí inkasovat, pokud chceme něco s výsledkem udělat. Jenže neuběhlo ani pět minut, přišla další chyba a třetí gól. Po snížení pak soupeř přidal definitivní pojistku. Mutějovice vyhrály zcela zaslouženě a jejich výhra mohla být klidně i vyšší nebýt Libora v naší brance. Pochválit bych chtěl našeho mladého Jardu Hudce, který nastoupil do druhého poločasu a moc nepovolil domácímu Staňkovi se dostat do hry. Chtěl bych pochválit také rozhodčího, který toto derby zvládl velmi dobře."



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - P. Sajner [-] , J. Borský [-] (46. M. Staněk [-] ) , V. Kafka [-] , M. Kapoun [-] , T. Bureš [-] , L. Koláček [-] , P. Hrbek [-] , T. Čuda [-] (60. T. Rychtařík [-] ) , P. Houdek [-] , V. Novák [-]

FK Kounov
L. Schejbal [-] - M. Vrubel [-] , L. Schejbal [-] (83. J. Holátko [-] ) , J. Hubička [-] , H. Jebbiou [-] , M. Amler [-] , J. Tygl [-] (81. M. Nguyen [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Diepold [-] , R. Pleier [-] , J. Fejfar [-] (51. J. Hudec [-] )

ŽK: 73. J. Hubička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Jiří - SPILKA František (N), VITNER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku