2:1
(0:1)
19. M. Vintr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vopršal dvěma góly ve druhém poločase otočil skóre ve prospěch Vrchoviny


Branky


14

Vrchovina si poradila s Vyškovem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy začaly zápas velice aktivně, hned v úvodu měla Vrchovina dvě šance, jenže Vopršal s Dubou se pouze zastřelovali. Naopak do vedení ale šli v 19. minutě fotbalisté Vyškova. Domácí ztratili míč ve středu hřiště, odkud přišel dlouhý nákop na pravou stranu, kde se nacházel volný Vintr, který šel z úhlu sám na Koláře, kterému nedal šanci - 0:1. Vrchovina si poté vytvořila územní převahu, ale Duba namířil svoji hlavičku mimo tři tyče Šustrovy svatyně. Ten musel být hned dvakrát ošetřován v průběhu poločasu. V poslední minutě prvního dějství se ve velké šanci objevil Vopršal, ale jeho ránu vyrazil připravený Šustr.

Úvod druhého poločasu byl ve znamení Zemanovy družiny. Tři minuty po začátku se v Novém Městě jásalo. Z pravé strany přilétl Dubův centr do malého vápna, na který si perfektně naskočil Vopršal a precizně uklidil míč za Šustrovy záda - 1:1. Hosté okamžitě přispěchali s odpovědí, pokus Matochy však výborně zlikvidoval Kolář. Po hodině hry bylo ve Vrchovina aréně ještě veseleji, to domácí rychle rozehráli Zbytovským rohový kop na Vopršala, který vysokým nákopem přehodil rozhozenou obranu hostů a překvapil i samotného brankáře - 2:1. V dalším průběhu hry se na hřišti značně přitvrdilo, výsledkem bylo hned několik žlutých karet na obou stranách. Hosté z Vyškova roztočili před Kolářem doslova peklo, pálili ze všech možných prostorů a zahrávali hodně standardních situací. Důležité tři záchranářské body si však domácí pohlídali.

 

Autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Momentálně jsme pod velkým tlakem a bude to až do konce soutěže. Hráče jsem upozorňoval na Vintrovy kvality, ale bohužel jsme mu dali dostatek prostoru ke skórování. Na druhou stranu jsem rád, že tým ukázal charakter a dokázal takový zápas otočit s kvalitním soupeřem. Bylo to určitě šťastné vítězství.

MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Začali jsme velice dobře, brzy jsme se dostali do vedení, ale od dvacáté minuty.nás soupeř dostal do problémů svou agresivní hrou a dlouhými nákopy, které jsme nevyhrávali a zbytečně faulovali. Zápas byl moc rozkouskovaný a domácí začali hrozit ze standardních situací. Ve druhé půli jsme hned na začátku udělali zbytečnou chybu, ze které domácí vyrovnali. Hned za další minutu jsme mohli jít opět do vedení,ale velkou šanci jsme nedali. Vrchovina nám potom dala rozdílový gól po rohu. Od sedmdesáté minuty jsme si vypracovali dostatek šancí na otočeni výsledku, ale dnes jsme nebyli produktivní. Někteří naši hráči se nevyrovnali s velkou agresivitou Vrchoviny a proto jsme dnes odešli poraženi. zdroj: www.sfkvrchovina.com



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
M. Kolář [-] - J. Vašíček [-] (55. P. Duda [-] ) , J. Batelka [-] - K. Skalník [-] , L. Wolker [-] (72. D. Bača [-] ) , L. Michal [-] , M. Svoboda [-] (46. L. Smetana [-] ) , L. Zbytovský [-] - M. Vopršal [-] , T. Duba [-] , M. Skalník [-]

MFK Vyškov
M. Šustr [-] - M. Sečkář [-] (74. J. Lukášek [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Hirsch [-] (67. J. George [-] ) - L. Lahodný [-] , K. Jaroš [-] , M. Vintr [-] , D. Němeček [-] , T. Langer [-] (55. F. Malár [-] ) , M. Matocha [-] , M. Jeřábek [-] -

ŽK: 40. K. Skalník , 68. P. Duda , 74. L. Smetana , 78. M. Vopršal , 80. J. Batelka , 92. M. Kolář - 49. M. Sečkář , 61. M. Jeřábek , 78. M. Vintr , 83. L. Lahodný .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Vyškov hraje poslední zápasy výborně. Na půdě Vrchoviny to nebude mít jednoduché, ale myslím, že tam dokáže vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů