4:1
(1:1)
28. M. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

29.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín se loučí porážkou


Branky


22. R. Lokša (p.) , 73. R. Lokša , 84. O. Moučka , 86. M. Szotkowski - 28. M. Šrom
9

Symbolicky přesně před rokem končil Spartak sezónu na hřišti Odry v Ostravě. Rok se s rokem sešel a soupeři se na stejném místě sešli znovu a oba na odlišném pólu tabulky. Spartak se po letech loučí s MSFL, Odra naopak celou sezónu hraje na špici tabulky a při konstalaci výsledků a hvězd dokonce mohla soutěž vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání samotné připomínalo typickou rozlučku se sezónou mezi týmy, kterým v podstatě nešlo vůbec o nic. V otřesném vedru se hrálo zpočátku mezi šestnáctkami a jeden či druhý tým měli náznaky příležitosti otevřít skóre. 

To se stalo až ve 22. minutě, kdy se po faulu našeho hráče v pokutovém území nerozpakoval sudí Zaoral ukázat na značku pokutového kopu. Míč si postavil domácí šutér Radovan Lokša a byť brankář Machalický směr střely vystihl, byl na kop krátký 1:0.

Netrvalo ale dlouho a radoval se i Spartak , kdy se prodral domácí obranou Michal Šrom a parádně zavěsil na zadní tyč 1:1.

Poté se pohledných šancí moc neurodilo. Až ve 40. minutě se na hranici šestnáctky uvolnil Szotkowski, ale jeho střelu zneškodnil rozštěpem Marek Machalický.

Druhá půle se už ale odehrávala podle not domácích. V 47. minutě si Velner vyměnil míč se Smékalem, aby nakonec Lokša zakončil nad branku. Své kvality vytasil brankář Machalický v 48. minutě – Lokša vysunul do šestnáctky Neumanna a jeho střelu zneškodnil právě vybíhající brankář Spartaku.

Spartak zahrozil na druhé straně v 68. minutě, zblokovaná střela, na kterou brankář Ognjanov nedosáhl, se však došourala vedle branky. 

Rozhodné slovo v zápase si však ponechala domácí Odra. V 74. minutě Spartak vyrážel v přečíslení k protiútoku, když míč na půlící čáře zastavil domácí stoper, rozehrál, výpad naopak podnikli domácí, přišel centr a Lokša hlavou uklidil na 2:1.

Utkání se dohrálo jen z povinnosti. Dokonce na hřiště do pole přišel náhradní brankář Pavel Jelínek, když v 81. minutě vystřídal Michala Šroma. 
Konto Spartaku nakonec zatížily další dvě trefy. V 84. minutě se ze šestnáctky trefil k tyči Moučka a zvýšil na 3:1. Demolici v tomto zápase poté završil Szotkowski v 87. minutě na konečných 4:1.

Sezóny hrůzy pro Spartak skončila. Nezbývá než se držet hesla, které proslavil populární trenér Sparty Andrea Stramaccioni – musíme obrátit list. Spartak zakrátko čeká nová soutěž, obměněný tým a spousta spousta nových výzev, na které je třeba se soustředit.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Výsledek je možná celkem krutý, ale domácí si vytvořili více šancí a vítězství si zasloužili. Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři v horkém počasí. Myslím si, že velký vliv měl druhý gól Petřkovic, po kterém jsme se položili. Na obrat v zápase jsme už neměli síly.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
O. Ognjanov [-] - M. Szotkowski [-] , D. Mládek [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (89. J. Raška [-] ) , J. Ptáček [-] (46. O. Moučka [-] ) , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] (82. [-] ) , M. Velner [-]

SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - T. Pospíšil [-] , V. Rožek [-] , E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] , M. Vyskočil [-] (75. M. Tureček [-] ) , M. Šrom [-] (81. P. Jelínek [-] ) , J. Oulehla [-] , M. Minář [-] , J. Koláčný [-] , T. Josl [-]

ŽK: 55. D. Smékal , 77. M. Velner - 53. T. Pospíšil , 57. T. Josl , 65. M. Vyskočil , 88. M. Minář .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: ZAORAL Vít - GASNÁREK Michal, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady asi celek z vrchu tabulky vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích